miercuri, 31 iulie 2013

Misterioasa metropola subterana de la Derinkuyu

În 1963, un locuitor al orașului turcesc Derinkuyu, din dorința de a-și moderniza casa, a dărmat un perete al casei sale. A constatat cu stupoare că în spatele acelui perete se afla o cameră despre care nu avea habar, care era legată de o altă cameră, care cobora în adâncuri. Curios, bărbatul a coborât în camera misterioasă, care la rândul ei era legată de altele, și astfel a reușit să descopere unul dintre cele mai mari orașe subterane din câte există pe Terra.
Arheologii au început să cerceteze acest oraș subteran misterios și au descoperit diverse mărturii ale trecutului. Într-un final, s-a ajuns la consensul că primul nivel al misteriosului oraș subteran fusese construit de către hitiți, undeva în jurul anului 1400  î.Ch. Dar ciudățenia este că până în prezent au fost descoperite nu mai puțin de 20 e nivelele care coboară în pământ până la peste 100 de metri adâncime. Întrebarea de pe buzele arheologilor este cine a putut să le construiască și în ce perioadă?
Se presupune că orașul subteran era folosit pentru ca populația să se adăpostească de invaziile popoarelor invadatoare. Este posibil ca hitiții, când s-au stabilit în teritoriul cunoscut sub numele de Anatolia, să fi descoperit acest oraș bizar și astfel să fi continuat dezvoltarea sa.
Orașul este de-a dreptul fascinant pentru că cel puțin 10.000 de oameni pot trăi pentru perioade lungi de timp, iar structura subterană se poate închide ermetic cu ajutorul unor uși circulare de piatră. Aceste uși erau foarte grele și astfel împiedicau trecerea inamicului. Roțile din piatră aveau 1 și 2 metri înălțime și mai bine de 500 de kilograme.
Mai multe informații despre orașul subteran de la Derinkuyu nu au fost făcute publice și chiar dacă au trecut foarte muți ani de la descoperirea sa și în ziua de astăzi arheologii continuă cercetarea sa.
Hitiții au fost un popor de origine indo-europeană, care au migrat în mileniul al III-lea î.Ch. din teritoriile pe care le ocupau în sud-estul continentului european, în Asia Mică. Între istorici există două teorii asupra drumului pe care l-au parcurs hitiții, din zona unde locuiau înspre Podișul Anatoliei: o variantă ar fi trecerea lor prin nordul Mării Negre și traversarea Munților Caucaz, iar cea de-a doua ar fi străbaterea Peninsulei Balcanice și traversarea strâmtorilor Bosfor și Dardanele. Așezați în mileniul al III-lea î.Ch., în noua lor patrie, teritoriu cunoscut azi ca Anatolia, hitiții au format în scurt timp unul dintre cele mai puternice state ale vremii.
derinkuyu

Inteligenta extraterestra ar putea fi post-biologica

Acum 200.000 de ani, în timpul schimbărilor climatice, Homo Sapiens a evoluat în Africa. Se pare că aceste evoluții sunt firești și se petrec la un interval regulat de timp. Din acest motiv, oamenii de știință se întreabă dacă nu cumva omul se află în pragul unei noi schimbări majore în decursul evoluției sale?
Paul Davies, un om de știință britanic, lansează o teorie uimitoare cu privire la evoluția speciilor din Univers. Așa cum și omul deține o istorie a evoluției sale, orice ființă din acest Univers trebuie să treacă prin anumite etape pentru a ajunge în punctul în care se regăsește. Astfel, dacă este să considerăm că există alte civilizații extraterestre, atunci trebuie să înțelegem că aceste ființe au trecut prin diverse procese evolutive și este posibil ca inteligența să se fi transformat în anumite structuri care seamănă cu anumiți roboți.
Aceste mașini ar putea să aibă viață veșnică, dar de asemenea s-au adaptat atât de bine la condițiile ostile de viața din spațiu încât explorarea permanentă a Universului devine posibilă.
Cred că este foarte posibilă ca inteligența biologică este doar un fenomen tranzitoriu în procesul evoluției. Dacă vom întâlni vreodată inteligență extraterestră, mai mult ca sigur ea este post-biologică. De exemplu, dacă vom construi un robot sau o mașinărie cu inteligența unui om, în doar cinci ani, succesorul său va fi mai inteligent decât toată omenirea la un loc.“, susţine Paul Davies într-o lucrare făcută publică.
Roboții extratereștri au evoluat și s-au adaptat la condițiile Universale. Este imposibil de crezut ca un om care trăiește în medie 70 de ani să ajungă să cunoască secretele Cosmosului în forma sa biologică. În primul rând nu ar rezista unei călătorii foarte lungi, iar organismul uman, în contextul actual, nu s-ar putea adapta la condițiile diverse din spațiu. Din această cauză, evoluția omului trebuie să aibă loc și abia apoi să ne gândim că într-o bună zi vom cunoaște tainele universale sau adevărul absolut.
extraterestru1Probabil co programul de descoperire al civilizațiilor extraterestre SETI nu a fost îndreptat decât spre căutarea formelor de viață biologice și din această cauză nu am putut detecta nicio civilizație extraterestră până în prezent“, a declarat același om de știință.
Cu cât evoluăm, cu atât ne vom da seama că inteligența evoluează în așa fel încât să se poată crea o legătură între Univers și ființele care îi locuiesc planetele. Viitorul apropiat ne va împinge pentru a crea roboți unde se poate transfera creierul uman și abia apoi putem spune că am mai făcut un pas spre cunoașterea absolută.

Luna – satelit natural, artificial sau nava spatiala ?

luna
      Cand vine vorba despre Luna exista intotdeauna o doza de mister. Ea a fascinat dintotdeauna toate civilizatiile Globului si astfel de-a lungul timpului s-au adunat o serie de legende, superstitii si credinte. De fapt se spune ca daca n-ar fi existat Luna, viata pe planeta noastra ar fi avut alta directie. Imaginati-va lumea noastra ravasita de vanturi de forta unui uragan, cu temperaturi variind de la caldura inabusitoare la inghet. Imaginati-va ca ziua ar dura numai sase ore, intr-o lume in care ar putea evolua doar forme de viata primitive. Aceasta ar fi putut fi planeta noastra, daca Luna nu ar fi existat… Oare ? Dar nu suntem singurii care avem un satelit. Exista cel puţin 135 de sateliti în sistemul nostru solar. Saturn ii are pe cei mai multi, 46, iar in jurul Pamantului orbiteaza cel puţin 10 corpuri misterioase. Cinci sunt asteroizi, retinuti temporar de campul gravitational, iar patru sunt probabil ramasite ale rachetei Apollo 13. Al zecelea si cel mai mare este Luna.Ce este atat de special si misterios la Luna?
Luna este singurul satelit natural al Pamantului si al cincilea ca marime din Sistemul Solar. Este, totodata, cel mai mare satelit natural al unei planete din Sistemul Solar raportat la marimile dintre acesta si planeta Pamant.Luna este al doilea satelit ca densitate dupa Io, unul dintre satelitii lui Jupiter. In rotatia sa sincrona in jurul Pamantului, Luna prezinta aceeasi fata a sa, cu mici schimbari. Distanta maxima pana la Pamant: 406 720 kilometri; distanta minima pana la Pamant: 336 375 kilometri; distanta medie pana la Pamant: 384 400 kilometri; diametru mediu: 3476 kilometri; temperatura la suprafata: variabila de la 117 grade C (in plina zi) pana la -173 grade C (in plina noapte).Atmosfera: inexistenta.
Varianta acceptata de majoritatea oamenilor de stiinta in legatura cu originea Lunii este ca Pamantul, de-abia format, ar fi intrat in coliziune cu un alt corp, avand aproape dimensiunea lui Marte. Se considera ca planeta noastra n-ar fi fost lovita frontal ci tangential, fiind, cum s-ar spune doar „scalpata”. Ramasitele smulse din Terra s-ar fi imprasiat in forma de inel in jurul Pamantului, inainte de a se reaglomera, dand nastere Lunii. Insa aceasta este doar o teorie si desi pare logica la prima vedere, există anumite voci in randul oamenilor de stiinta, care sustin ca anumite caracteristici ale Lunii nu se potrivesc cu aceasta prezumtie.

Luna – Statie spatiala

moon1
În 1970, Mihail Vasin şi Alexander Shcherbakov, doi cercetători ruşi de la Academia Sovietica de Stiinte au propus teoria Lunii precum o navă extraterestră. Cei doi au presupus că Luna este o navă extraterestră gigant, care a fost acoperită cu rocă ca să pară un satelit natural. Extratereştrii, având o tehnologie superioară nouă, au fost capabili să-şi deghizeze nava într-un corp ceresc şi au lansat-o pe orbită. Ei au postulat că luna cuprinde un strat stâncos exterior gros de câțiva kilometri care acoperă o cocă tare, probabil, cu o grosime de 45 km și sub care există un vid, care conține, eventual, o atmosferă.În 1975, Donald Wilson a publicat “Our Mysterious Spaceship Moon” în care a adus dovezi in sprijinul acestei teorii. În 1976, George H. Leonard publicat “Altcineva este pe Lună” , în care a retipărit mai multe fotografii NASA ale suprafeței lunare sustinand teoria de mai sus.
Fie ca cei mentionati mai susu au avut dreptate sau nu sa vedem unele din misterele ce inconjoara acest satelit natural sau artificial al Pamantului.

Misterele Lunii

1. Luna e prea mare.  Christopher Knight și Alan Butler explica in cartea lor “Cine a construit Luna ?” ca satelitul nostru este mai mare decat ar trebui sa fie, aparent mai batran decat ar trebui să fie si mult mai usor în masa decat ar trebui să fie iar orbita nu este potrivita pentru un corp de asemenea marime. Isaac Asimov, un profesor rus de biochimie si scriitor de carti de popularizare a stiintei, a declarat ca “Luna, care nu are nici atmosfera si nici camp magnetic, este de fapt o ciudatenie a naturii. Fiind mai mare decat planeta Pluto, unii oameni de stiinta chiar l-au numit un sistem planetar geaman. In general, cand o planeta are sateliti in jurul lor acestia sunt mult mai mici decat planeta insasi. Prin urmare Pamantul ar trebuii sa aiba un satelit nu mai mare, sau in jurul valorii de 100 de kilometrii… Insa nu este asa.” Privind in jur la celelalte planete si la satelitii lor si coreland tot ceea ce stim despre cosmografie si despre legile cosmice, Luna nu ar trebui sa existe pe orbita Pamantului.
2. Vechimea Lunii.  Cand a avut loc primele aselenizari, au fost aduse pe Pamant mai multe roci de pe Lună. Intre 1969 și 1972 sase misiuni Apollo au adus pe Pamant 382 kg de roci lunare, mostre, pietricele, nisip și praf de pe suprafata Lunii. Roca adusă de Neil Armstrong are o vechime de 4,6 mi­liarde ani. De fapt, cam atat estimau savantii nostri vechimea Pamantului, si a intregului sistem solar. Dar la conferinţa asupra rezultatelor misiunilor Apollo, tinuta în 1974, oameni de stiinta de la NASA au comunicat aducerea pe Pamant a unor roci vechi de 5,3 miliarde ani. Cu 700 mili­oane ani mai vechi decat sistemul nostru solar!
3. Luna este goala.  Există nenumărate indicii ca Luna este goala.Iată câteva din studiile stiintifice care arata ca Luna pare a fi goala in interior:
- Misiunea Apollo12 a instalat seismografe si apoi a prabusit in mod intentionat modulul lunar provocand un impact echivalent cu o tona de TNT. Undele au rasunat timp de opt minute iar la sfarsit Maurice Ewing, o co-director al experimentului seismice, a declarat la o conferință de presa “a rasunat ca un clopot”. La fel s-a intamplat si în cazul Apollo 13, cand una dintre etapele rachetei a produs vibratii timp de trei ore.
- O echipa de la Universitatea din Arizona au declarat ca crezut ca Luna are un nucleu, dar ca acesta este mic. Lon Hood, liderul echipei, a declarat: “Am știut că nucleul Lunii e mic, dar nu am știut e asa mic … Acest lucru chiar adauga greutate ideii că originea Lunii este unica, spre deosebire de orice alt organism terestru – Pamant, Venus, Marte sau Mercur “Da, e artificial.”
- Dr. Gordon McDonald, cercetător-principal la NASA, arată într-un articol apărut în revista „Astronautics” din numărul pe iulie 1962, că prin analiza datelor referitoare la diferenţa obser­vată între mişcările reale ale Lunii pe orbită, şi mişcările calculate, se poate trage concluzia că sa­telitul natural al Pămîntului este mai degrabă gol în interior.
- În cartea sa intitulată “Luna noastră”, astronomul britanic dr. H. P. Wilkins declară: „Toate datele converg spre ipoteza că dincolo de adîncimea de 30-50 km Luna prezintă, mai mult sau mai pu­ţin, spaţii libere – cavităţi mari, tunele sublunare, crăpături – legate de suprafaţă prin fisuri… Vo­lumul aproximativ ai acestor goluri este probabil de 36 milioane km cubi.”
- Dr. Harold Urey consideră că sub scoarţa Lunii sunt zone cu densitate mai mică, eventual goluri; iar dr. Sean O. Solomon, de la Institutul Tehnologic din Massachusetts, a declarat că din re­zultatele obţinute de la diferitele cercetări efectuate în cadrul programului Apollo a reieşit şi posibili­tatea ca Luna să fie goală în interior.
4. Campul magnetic.  Luna nu are un camp magnetic si totusi foarte multe roci lunare sunt magnetizate. Sunt fenomene cunoscute sub denumirea de “mascons” (concentrații de masă), care sunt zone mari circulare de densitate neobișnuit de mare și o atractie gravitationala mai mare. . Acestea se găsesc în câmpiile de pe Lună cunoscute sub numele de “Maria”, care au fost odată considerate a fi mari. Aproximativ o treime din suprafata Lunii care o vedem de pe Pământul este alcătuit din acestea Maria în timp ce există puține pe “partea întunecată”, și nimeni nu poate explica de ce cele două părți sunt atât de diferite. Luna este de asemenea suspecta de a avea mai multe câmpuri magnetice. Din datele obtinute de la satelitul lunar Prospector a reiesit ca cele mai puternice concentrații de anomalii magnetice lunare sunt situate in partea opusa a celor mai mari cratere. Cu toate acestea, în absența unui câmp magnetic global (magnetosfera), nimeni nu poate determina cum s-ar putea întâmpla acest lucru.
5. Cutremurele Lunare.  Se stie ca misiunile Apollo au instalat seismografe pe Luna, cu toate astea exista o mare tacere din partea NASA in legatura cu datele primite de la aceste aparate. Sute de “moonquakes” (cutremure lunare) sunt inregistrate anual. Oficial, majoritatea dintre ele sunt atribuite meteoritilor ce lovesc astrul vecin; altele, numite cutremure termice, se datoreaza, conform NASA, extinderii crustei la ivirea primelor raze de soare dupa doua saptamani de intuneric. In noiembrie 1958 astronomul rus Nikolay Kozyrev de la observatorul din crimeea a fotografiat o eruptie de gaz langa craterul Alphonsus impreuna cu o stralucire rosiatica care a durat aproximativ o ora. In 1963 astronomii de la observatorul din Lowell au observat în noaptea de 29 octombrie, două pete de lumină de un roşu aprins, la nord de craterul Herodot; în noaptea de 27 no­iembrie, cele două pete roşii au reapărut pe mar­ginea sudică a craterului Aristarh. În iunie 1965 a fost observată o rază de lumină de un alb scânteietor, ţâşnind din craterul Aristarh, aflat atunci în zona obscură. Stiindu-se ca Luna nu are activitate vulcanica aceste fenomene nu sunt naturale.
6. Craterele lunare.  De ce craterele lunare sunt atât de întinse şi de puţin adânci? Craterele lunare produse de căderea meteoriţilor sunt de asemenea stranii – foarte întinse, şi atât de puţin adânci faţă de suprafaţa lor! Ca şi cum meteoriţii ar întâlni, în drumul lor prin scoarţa Lunii, o crustă foarte dură. Conform teoriei celor doi academicieni sovietici, M. Vasin şi A. Scerbakov, acest lucru se datoreşte faptului că meteoriţii se opresc în „coaja blindată” cu care constructorii din neştiut au întărit Luna, la 20-40 km sub scoarţă. Imensele circuri lunare, departe de a fi vechi cratere vulcanice deschise dureros pe supra­faţa Selenei, constituie în realitate locurile în care cei ce au amenajat interiorul Lunii, au pompat în exterior roci şi metale lichefiate, pentru a produce golurile interioare necesare şi a blinda suprafaţa nemaipomenitei nave interstelare, intergalactice. În zona circurilor, gradientul gravitaţional este mai mare; cei doi savanţi sovietici consideră că faptul se datorează echipamentului, combustibilului şi materialelor de tot felul aflate sub scoarţă, în go­lurile create. Procentul mare de metale conţinut de rocile lunare şi considerat „straniu” de savanţii sovietici şi americani, s-ar datora folosirii metale­lor pentru întărirea rezistenţei scoarţei lunare la impactul cu meteoriţii – în lungul ei voiaj spa­ţial.
anomaluna13

La începuturile omenirii, Luna nu exista deloc

Se pare ca in istoria omenirii a existat o perioada in care nu era Luna pe cer! Acest lucru ne este precizat de scriitorii antici Democritus si Anaxagoras. Aristotel ne scrie ca zona Arcadiei (Grecia), inainte de a fi locuita de greci, a fost populata de pelasgi, ce au ocupat aceste teritorii inainte ca pe cer sa existe Luna! Din acest motiv, pelasgii mai erau numiti şi “pro-selenes”, adica “inainte de Luna”. Apollonius din Rhodes ne scrie faptul că a existat o perioadă în care “nu toate corpurile cereşti se aflau pe cer, înainte ca rasele Danai şi Deukalion să fi existat, atunci când trăiau doar arcadienii, înainte să fi existat Luna pe cer”. Plutarh afirmă şi el în opera “Întrebări romane” următoarele: “Erau vorba de arcadieni, aşa numiţii oameni pre-lunari”. La fel, şi poetul Ovidiu a scris că “Arcadienii îşi posedă pământurile înainte de naşterea lui Jupiter, pentru că naţiunea e mai veche decât Luna”. Hippolytus afirmă şi el că “Arcadia e mult mai veche decât Luna”. Şi Lucian ne spune în a sa Astrologie că “arcadienii sunt mai vechi decât Luna”. Mai putem să-l amintim pe Censorinus care şi el afirmă că “în trecut nu exista Lună pe cer”.
Făcând comparaţia între patru calendare rituale – cel egiptean, asi­rian, indian şi mayas, omul de cultură român Vic­tor Kernbach demonstrează că punctul de plecare al acestor sisteme cronologice este comun, situându-se cam în jurul anului 11.500 î.Hr. şi, departe de a fi ales arbitrar, el marchează nu „un început cronologic propriu-zis, ci epoca marilor catastrofe în sistemul nostru solar cunoscute sub termenul generic de potop”. O cauză probabilă a acestor catas­trofe ar putea fi exact captarea Lunii de către Pământ, mai bine zis sosirea Lunii în jurul Pă­mântului, cu toate consecinţele şi modificările la scară cosmică şi planetară pe care le presupune instalarea unui asemenea vecin în imediata apro­piere. Inclusiv apariţia unor mişcări de flux-reflux foarte puternice, atât la suprafaţa planetei noastre (valuri de maree oceanică), cât şi în interiorul aces­teia (valuri de maree magmatică), fenomene resim­ţite prin inundaţii, erupţii vulcanice şi mişcări se­ismice catastrofale. Una din consecinţe: scufunda­rea Atlantidei. Platon situează dispariţia uriaşei insule atlantice la 10.000-12.000 de ani înaintea epocii sale. Altă urmare posibilă a captării satelitului nos­tru – de fapt a adoptării Pământului de către Lună, spun unii savanţi – este renunţarea la ca­lendarul venusian – cel mai strălucitor astru pe cerul nopţii înainte de apariţia Selenei — şi înlo­cuirea lui firească cu cel lunar.
Aceste fapte descoperite de-a lungul timpului sunt cele mai importante aspecte care învăluie Luna într-un mister incredibil. Probabil că în viitorul îndepărtat o să aflăm care este adevărul despre “satelitul natural” al Pământului.

duminică, 21 iulie 2013

Ne OTRAVIM cu pasta de dinti !!! (adevarul despre fluor)

n pasta de dinti pe care o folositi majoritatea dintre voi, ingredientul de baza, este Fuorura de Sodiu, sau Fluorul, o substanta chimica despre care s-a vorbit indelung, cum ca ar fi esentiala protejarii danturii dumneavoastra impotriva cariilor. Primele studii care implicau efectele Fluorului asupra danturii s-au facut in imprejurari cel putin suspecte, incepand cu anul 1945, in Statele Unite.
In realitate Fluorul si Fluorura de Sodiu sunt substante considerate toxice si extrem de periculoase, din ele fabricandu-se inclusiv produse precum otrava de soareci / sobolani, si un mare numar de pesticide si insecticide.
Efectul advers cel mai important in aceasta perioada este unul de natura spirituala: expunerea indelungata la Fluor creaza acumulari de Fluor si blocaje la nivelul glandei Pineale, o parte esentiala a corpului nostru infor-energetic pe care, acum mai mult decat niciodata o vrem libera, curata si in stare perfecta de functionare (informatii detaliate despre rolul energetic / spiritual al glandei Pineale sunt disponibile on-line).
Mai jos gasiti cateva argumente (insotite de sursa informatiilor), mult mai multe astfel de informatii fiind disponibile pe internet.
Va invit sa le cautati, sa le cititi si sa decideti singuri daca inca mai doriti sa folositi (si implicit sa va obligati copiii sa foloseasca) produse din gama Colgate, Blend-a-med, Aquafresh, Sensodyne, etc.
Pentru aceia care va intrebati deja: “Pai si cu ce sa ne spalam pe dinti ?” se gasesc la Plafar paste de dinti fara fluor, pe baza de plante; eu personal folosesc o pasta de dinti de la VivaNatura, fabricata in Romania, pe baza de plante si argila; dar bineinteles ca exista si alti producatori.

Acumularile de Fluor la nivelul glandei Pineale au efecte importante asupra functionarii optime a organismului:
- o declansare timpurie a pubertatii si o accelerare semnificativa a proceselor acesteia;
- accelereaza procesul de imbatranire si incetineste procesele de regenerare celulara in urma leziunilor sau plagilor deschise (ca urmare a inhibarii productiei hormonului “melatonina”. Melatonina este deasemenea considerata unul din sistemele de aparare a corpului uman impotriva cancerului si studii medicale aprofundate o leaga in mod direct de alte procese vitale organismului.

sursa : http://www.slweb.org/luke-1997.html
……………………………………………………………………………………………..
Poluare ucigasa cu fluor in inima Vaii Prahovei
La Azuga, in inima zonei turistice de interes national, o societate de produse refractare a ars timp de opt luni spuma carbonica, marfa venita de la ALRO Slatina. In acest timp, padurea a inceput sa se usuce, acoperisurile caselor s-au innegrit, iar locuitorii se plangeau de dureri de oase. In urma unor controale de la Mediu si a unor expertize a institutelor silvice s-a descoperit o poluare puternica cu fluor – substanta extrem de periculoasa.
[…] poluarea cu fluor a fost foarte puternica in Azuga, afectand vegetatia din jurul localitatii, efectul simtindu-se pana la limita cu Sinaia […] In plante, limita admisa de fluor a fost depasita cu 110 la suta. Fluor a fost si in apa pe care au baut-o oamenii. Analizele sunt clare: la Azuga a fost vorba de o poluare grava. Fluorul este un element chimic deosebit de periculos. El intra in sistemul osos si iradiaza in toate organele. Se produce o imbolnavire grava, iar omul nici nu stie de ce moare…

sursa : http://www.ngo.ro/site_item_full.shtml?x=18557
…………………………………………………………………………………………..

Scoateti fluorul din alimentatie

Fluorul, este una din substantele cu care s-a facut teste pe oameni, in gulagurile rusesti si probabil si in lagarele naziste, si care odata ingerata are ca rezultat, pe langa alte efecte nocive, avarierea portiunii din creier responsabila pentru luarea deciziilor. Cu alte cuvinte fluorul ii face pe subiecti mult mai docili, mai supusi, mai ascultatori. Fluorul transforma fiintele umane in niste zombie teleghidati.
Primul pas pe care il puteti face este sa va informati personal asupra toxicitatii fluorului, iar urmatorul, daca sunteti convinsi de afectele nocive produse si reusiti sa invingeti psihic unul dintre ele, apatia, puteti achizitiona de acum inainte pasta de dinti fara fluor, care este cel putin la fel de buna si eficienta ca si cealalta. In magazinele naturiste la noi se gaseste pasta de acest gen de la “Viva Natura”, dar probabil ca mai sunt si alti producatori.
sursa : http://www.limpede.ro/scoateti-fluorul-din-alimentatie
……………………………………………………………………………………………..

Fluorul in apele potabile romanesti

Daca nu stiati si nu v-ati gandit la aportul de fluor din apa minerala aveti mai jos cateva informatii: (concentratia de fluor mg/l)
Aqua panna 0,93 !
Perla 0,4788 !
Dorna 0,2736 !

Carpatina light 0,2
Poiana Negri 0,2
Biborteni aqua magnezia 0,2
Bonaqua 0,18
Biborteni aqua viva 0,18
Harghita 0,18
Carpatina forte 0,13
Borsec 0,06
Perla Harghitei 0,02
Izvorul minunilor 0,01
Zizin 0,01
Bucovina 0,01
Izvorul alb 0,01
Izvorul minunilor 0,01
Perla sport 0,01
P.S. Doza toxica cu efect toxic subletal 1 mg/kg corp
5 mg/kg corp doza toxica ce necesita tratament de urgenta
5-15 mg/kg corp doza letala (pentru copii si 5 mg/kg corp este letala)
Citat din “Fluorul in medicina oro-dentara” Nuca, Amariei, Totolici
sursa : http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=192
…………………………………………………………………………………………….

Niveluri crescute de fluor in apa potabila

Un raport prezentat miercuri arata ca fluorul din apa potabila, adaugat in mod deliberat pentru intarirea dintilor, poate fi de fapt daunator pentru acestia si pentru oase in general. Agentia pentru Protectia Mediului permite cantitati prea mari de fluor, astfel ca, in unele zone, copiilor li se decoloreaza dintii, smaltul acestora fiind si el afectat.
Chiar daca majoritatea americanilor consuma apa cu nivelul de fluor sub limitele impuse de APM, aproximativ 200 000 de oameni din Statele Unite aflati in zone unde este prezent fluor natural pot primi mai mult din aceasta substanta decat le este necesar. APM permite 4 miligrame de fluor pe litru, de patru ori mai mult decat
cantitatea recomandata pentru lupta impotriva cariilor si prevenirea altor afectiuni.
Acest studiu recent este un imbold pentru oamenii care se opun adaugarii de chimicale in apa potabila. Acum 50 ani, o parte din acestia acuzau guvernul ca a incercat sa imbolnaveasca si sa otraveasca populatia prin adaugarea de fluor.
Oamenii care beau apa cu nivelul de fluor aproape de cel maxim permis prezinta un risc ridicat de fracturi ale oaselor. Unele studii au demonstrat o legatura intre fluor si cancerul de oase, dar rezultatele au fost catalogate drept “experimentale si amestecate”.
sursa : http://news.softpedia.com/news/Niveluri-crescute-de-flor-in-apa-potabila-ro-20186.shtml
…………………………………………………………………………………………….

50 de motive pentru a ne opune Fluoridarii

Fluorura de Sodiu este o substanta extrem de toxica – doar 200 mg de fluor este suficient pentru a ucide un copil si doar 3-5 grame ( o lingurita ) este destul pentru a ucide un adult. Atat copiii (prin inghitirea tabletelor sau gelurilor cu fluor) cat si adultii (accidente inplicand echipamente si filtre ale dispozitivelor de dializa) au murit din cauza expunerii excesive.
[…]
Primele studii efectuate in 1945-1955 in Statele Unite, care au ajutat ca lansarea fluoridarii, au fost indelung criticate pentru metodologia slaba si a alegerii nepotrivite a comunitatilor testate (De Stefano 1954; Sutton 1959, 1960 and 1996; Ziegelbecker 1970).
[…]
Experimentele pe animale arata ca fluorul se acumuleaza la nivelul creierului si ca expunerea la el altereaza comportamentul mental intr-o maniera identica unui agent neurotoxic (Mullenix 1995). Sobolanii expusi prenatal au demonstrat un comportament hiperactiv, in timp ce aceia expusi postnatal au devenit hipoactivi. Teste mai recente au demonstrat ca fluorul poate dauna creierului (Wang 1997; Guan 1998; Varner 1998; Zhao 1998; Zhang 1999; Lu 2000; Shao 2000; Sun 2000; Bhatnagar 2002; Chen 2002, 2003; Long 2002; Shivarajashankara 2002a, b; Shashi 2003 and Zhai 2003) and impact learning and behavior (Paul 1998; Zhang 1999, 2001; Sun 2000; Ekambaram 2001; Bhatnagar 2002).
[…]
Cinci studii efectuate in China arata o reducere a IQ-ului la copiii asociati cu expunerea la fluor (Lin Fa-Fu 1991; Li 1995; Zhao 1996; Lu 2000; and Xiang 2003a, ).
[…]
Studii efectuate de Jenifer Luke in 2001 au aratat ca la oameni fluorul se acumuleaza in glanda pineala pana la nivele foarte inalte
[…]
In prima jumatate a secolului 20, fluorul a fost prescris de catre unii doctori europeni pentru a reduce activitatea glandei tiroide, la cei ce sufereau de hipertiroidism (Stecher 1960; Waldbott 1978). Prin expunerea indelungata la fluor promovam nivele mai ridicate de hipotiroidism in randul populatiei si toate problemele implicite care provin din asta. Printre aceste probleme implicite se numara: depresia, oboseala acuta, ingrasarea respectiv obezitatea, dureri de muschi si articulatii, nivele ridicate de colesterol, si disfunctii / boli cardiace.
[…]
Conform Agentiei de Inregistrare a Bolilor si Substantelor Toxice (ATSDR 1993) si altor cercetatori (Juncos & Donadio 1972; Marier & Rose 1977 and Johnson 1979), anumite segmente ale populatiei ar putea fi in mod deosebil vulnerabile la efectele toxice are fluorului: batranii, diabeticii, si oamenii cu disfunctii renale.
[…]
Serviciul de Sanatate Publica a Sattelor Unite a aprobat si finantat pentru prima data introducerea fluorului in apele potabile destinate populatiei in 1950, inainte ca macar unul dintre testele care i-au “demonstrat” eficienta sa fi fost concluzionat. (McClure 1970)
[…]
Dupa 1950 mai multe studii independente au descoperit ca fluorul nu contribuie aproape deloc la prevenirea carierii dintilor, un fapt care a fost recunoscut chiar si de comunitatea stomatologilor (Seholle 1984; Gray 1987; PHS 1993; and Pinkham 1999).
[…]
Recentul laureat al premiului Nobel in Medicina, Dr. Arvid Carlssom a fost unul din cei mai insemnati oponenti ai fluorizarii apelor potabile destinate populatiei, in Suedia. El si colegii lui au recomandat oficial ca guvernul Suedez sa respinga aceasta practica, ceea ce s-a si intamplat.
[…]
Multi oameni de stiinta si stomatologi care au vorbit in public despre aceasta problema au fost tinta cenzurii si intimidarii. Cel mai recent, Dr. Phyllis Mullenix a fost concediata din postul ei de director al departamentului de toxicologie de la Centrul de Medicina Dentara Forsythe dupa ce si-a publicat descoperirile privind efectele fluorului asupra creierului; si Dr. William Marcus a fost concediat de la EPA (Agentia Americana de Protectie a Mediului) pentru ca a contrazis public controlul exercitat de guvern asupta studiilor efectuate de NTP ( Programul National de Toxicologie) asupra legaturii dintre fluor si cancer.
Acest tip de tactici nu ar fi necesare daca cei care promoveaza expunerea la fluor ar avea argumente stiintifice solide.
[…]
Uniunea oamenilor de stiinta de la sediul central al EPA (Agentia Americana de Protectie a Mediului) din Washington DC a declarat presei ca ei se opun practicii de introducere a fluorului in apele potabile destinate populatiei, conform Vicepresedintelui Uniunii, Dr. William Hirzy:
“Pe scurt, suntem de parere ca fluorizarea apei prezinta un risc nerezonabil. Asta pentru ca nivelul de toxicitate a fluorului este atat de ridicat, iar presupusele beneficii asociate cu folosirea lui, sunt atat de mici – asta daca ele chiar exista – ca practica de a impune fiecarui barbat, femeie sau copil din America sa il ingereze, este efectiv un comportament criminal din partea guvernelor.”

sursa : http://www.fluoridealert.org/50-reasons.htm
…………………………………………………………………………………………….

Fluorul si Glanda Pineala

Pana in anii ’90 nici un studiu sau cercetare nu s-a efectuat pentru a determina impactul fluorului asupra glandei Pineale – o glanda de dimendiuni mici localizata intre cele doua emisfere ale creierului, responsabila cu producerea hormonului “melatonina”. Acesta este un hormon care ajuta la reglarea proceselor pubertatii si contribuie la protejarea organismului impotriva degenerarii celulare cauzata de radicali liberi.
Se cunoaste acum – multumita cercetarilor meticuloase ale Dr. Jennifer Luke de la Universitatea Surrey din Marea Britanie – ca glanda pineala este principala tinta a acumularilor de fluor in corp. […]
sursa : http://www.fluoridealert.org/health/pineal/
……………………………………………………………………………………………..

Florura de Sodiu este utilizata pentru producerea otravei de sobolani si ca pesticid. Conform studiilor stiintifice efectuate in urma cu cativa ani – Comparatie a Toxicitatii Compusilor de Fluor – florura de sodiu este de 85 de ori mai toxic decat compusul format in mod natural, Florura de Calciu.
[…]
In general majoritatea compusilor de fluor care intra in organism sunt eliminati cu greutate. Fluorul are tendinta de a se acumula in oase si dinti. Recent s-a descoperit ca se acumuleaza chiar si mai mult in glanda pineala, localizata in centru creierului.

Aceasta consecinta a fluorizarii dintilor, datorata introducerii fluorului in apele potabile, este documentata. Cu toate astea, AMA (Asociatia Dentistilor din America)
continua sa persevereze in aceasta greseala, promovand fluorul. Acestia refuza sa recunoasca faptul ca in loc de a preveni degradarea dintilor, acesta de fapt cauzeaza si mai mult rau danturii.
Introducerea abuziva a Fluorurii de Sodiu in apele potabile si in alimente deasemenea creaza si mai multe probleme de sanatate, care nu sunt date publicitatii, ba dimpotriva, sunt suprimate. Pe langa fluorizarea danturii, laboratoare independente si cercetatori cu reputatie, au demonstrat legatura intre ingerarea zilnica a Fluorurii de Sodiu si urmatoarele probleme de sanatate:
*Cancer.
*Mutatii Genetice la nivel ADN.
*Disfuncii ale Tiroidei – care afecteaza intregul sistem endocrin conducand la diverse dereglari, inclusiv obezitate.
*Disfunctii Neurologice – IQ micsorat, incapacitatea de concentrare asupra sarcinilor, letargie si oboseala psihica.
*Boala Alzheimer’s.
*Blocarea secretiei de Melatonina, fapt care scade imunitatea impotriva bolilor de toate felurile, accelereaza imbatranirea, produce dereglari ale somnului.
*Calcifierea glandei Pineale, fapt care blocheaza aceasta glanda localizata in centrul creierului.

VIITORUL OMENIRII IN JOCUL DE CARTI AL ILLUMINATILOR CREAT IN 1994

Jocul de cart al illuminatilor nu mai este un secret pentru nimeni pentru ca sant ani buni de cand pe internet se demonstreaza de fiecare data cand are loc un eveniment, ca totul a fost proiectat cu multa cura inca din cele mai vechi timpuri, iar viitorul ne este aratat in fiecari zi prin mesaje subliminale pe care putini stiu sa le citeasca si tot mai  putini tin cont de ele.
Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba voi incerca sa rezum punctele principale.
Jocul de carti al illuminatilor a fost creat in indepartatul 1994 iar autorii au desenat in cartile lor toate evenimentele viitoare ale umanitatii. Pare un scenariu in care nu iti vine sa crezi ce vezi pentru ca ai tendinta de a  zice ca sant doar coincidente numai ca legile cu care am fost crescuti  ne spun clar ca: o cincidenta este o coincidenta, doua coincidente sant o teorie iar trei coincidente sant o proba, o realitate. Deci oricat de sinistru, ireal sau imposibil ar parea aceasta prezentare a viitoruli programat de ei, evenimentele la care tot asistam au inceput sa confirme previziunile.
Unicitatea acestui vechi joc consta in faptul ca imaginile sale au intrecut de mult numarul coincidentelor si in acest caz incepi sa te intrebi preocupat daca nu cumva ar fi cazul sa il urmaresi cu atentia cuvenita ca sa intelegi cam ceea ce urmeaza.
Wikipedia prezinta pe larg modul in care se joaca, cine l-a facut, anul, ce urmareste acest joc,  complotul, terorismul care urmeza si tot ce trebuie sa faci ca sa castigi . Eu nu voi sta sa traduc aceste lucruri pentru ca in mod sigur nu ar interesa pe nimeni dar daca mai sant sceptici alatur aici linkul pentru a ase putea documenta.
http://it.wikipedia.org/wiki/Illuminati_%28gioco%29
Originalitatea imaginilor consta in faptul ca aceste carti prezinta o serie de evenimente deja intamplate dar si pentru ca autorii stiau exact modul in care se vor produce aceste “incidente”. In plus pare ca altele imagini sugereaza fara nici un dubiu ceea ce va fi in viitor.  Dar sa nu va mai tin in suspans voi incepe a va prezenta cele mai importante dintre aceste carti.
Copertina jocului prezinta inca 1994 termenul Illuminati si simbolul lor deja cunoscut in ziua de azi: piramida cu ochiul care te urmareste peste tot. Pai cum le-o fi venit ideea de ai numit asa pe creatorii NWO??? Straniu, nu?

Illuminati-Card-Game-Steve-Jackson

Grafica folosita la desenarea unor atacuri “teroriste” impotriva Pentagonului si a turnurilor genmene par sa te faca sa crezi ca sant copii ale unor fotografii reale pentru ca  este incredibil de izbitoare asemanarea intre evenimentul “inventat” in 1994 intr-un joc de carti  si realitatea petrecuta 7 ani mai tarziu.
CardNWO-Pentagono911

CardNWO-911
O alta carte interesanta este cea intitulata ” Accident nuclear” care prevesteste iesirea materialului radioactiv din centrala de la Fukusima In Japonia in urma cutremurului violent de acum doi ani, eveniment care a ingenunchiat natiunea nipona.

La centrale nucleare di Fukushima
Si pentru ca santem in Japonia iata o alta carte care anticipeaza faptul ca liderul mondial in fabricarea compiuterelor este propriu aceasta tara.

Cartea de mai  jos specifica faptul ca un cutremur devastator va provoca un accident nuclear in Japonia. De notat este faptul ca norul radioactiv traverseaza Pacificul mergand catre USA urmand pe Gondzilla care dupa experimentul nuclear din sudul Pacificului se indreapta catre New York, asa cum de fapt s-a si intamplat. De remarcat si faptul ca un cutremur devastator se poate produce si in California unde stabilitatea tectonica este foarte slaba.

Iata si cartea care profetizeaza cutremure devastatoare care se vor produce in toate partile lumii. Intensitatea si puterea lor vor provoca distrugeri totale si multe vieti pierdute

Dezastre combinate este o carte care spune si ea multe. Notam ca printre cladirile care sant distruse se distinge clar un turn cu un ceas care arata ora 11 si 11 minute. Orasele mari care au un astfel de turn sant Tokyo si Londra. Ar fi posibil sa fie o aluzie la cutremurul din 11 martie 2011 din Japonia dar ar putea sa prevesteasca si alte evenimente viitoare de acest gen.
In acest joc exista si cartea arata pierderile petroliere in apele oceanelor si care ne aminteste de imensul dezastru ecologic petrecut in golful Mexic. Va rog sa notati asemanarea dintre cartea Oil Spill si fotografia care a devenit simbolul dezastrului din golful Mexic din aprilie 2010.
In cartea urmatoare apare deja denumirea guvernului mondial si criza energetica pe care o traim deja o data cu inceperea razboiului  din Libia si a revoltelor din lumea araba.
Avem si cartea  revolutia care pare sa umbreasca aceste evenimente revolutionare  false,  confectionate.
Iata insa ca ni se prevesteste inca de atunci manipularea mentala a populatiei su ajutorul televiziunii care nu incanta lumea doar pentru dementialitatea programelor dar si pentru ca se folosesc frecvente particulare care manipuleaza mintea oamenilor.
Extraordinar de interesant este faptul ca urmatorea carte scoate in relief uzul florului,  atat de cunoscut in zilele noaste, substanta reziduala a centralelor nucleare care in loc sa fie aruncata, intre timp a devenit datatoare de “sanatate”. Florul se foloseste in apa si in pastele de dinti cauzand grave daune sanatatii.
Ooo, dar iata cartea care desemneaza evenimentul  profetizat de  religie in care adeptii acestor curente religioase  asteapta cu sufletul la gura pe Messia. Asa cum se observa lumina care se vede este un fel de proiectie care ne confirma adevarul despre proiectul Blue Beam sau mai bine zis aparitia falsului Mesia cu ajutorul hologramelor gigantice sau a altor tehnologii cu care sant deja echipati mii de sateliti care plutesc in spatiu. Acest lucru este posibil datorita cerul  saturat de microparticele chimice  deversate  de miile de avioane care zboara nestingherite deasupra capetelor noastre si care ne spreiaza zilnic milioane de tone de substante radioactive, asa zisele dare ale mortii sau chemtrails.
Nu putea desigur sa nu lipseasca cartea falselor epidemii cu care deja santem obisnuiti, si  care au facut victime miloane de persoane nevinovate. Cine ar fi gandit ca totul este fabricat in laboratoare de catre casele farmaceutice inecate de dorinta de castig.?  Ar fi inuman sa indraznesti sa spui ca nu este adevarat cand in zilele noastre prima apare vaccinul pentru o epidemie necunoscuta si apoi vine si boala.

Card-NWO-Quarantena

Urmatoarele carti fac referire la Tratatul de la Lisabona in care libertatea de exprimare si nemultumirile de strada provocate de oameni apartinand diferitelor  natiuni,  permite fortelor de ordine sa te execute fara sa ai nici un proces, fara sa dea socotela nimanui, fara sa raspunda in fata nimanui despre faptele lor. Legea martiala a fost aprobata de catre comunitatea europeana in acest cacacios tratat. Remarcati imbracamintea politistului care este exact cea pe care o poarta  aparatorii iluminatilor care in piete omoara in bataie oameni nevinovati care nu fac nimic alteva decat ca isi striga nemultumirea.
Iata si cartea care desemneaza brendurile, atat de iubite de romani: corporatiile. Brendurile, sau asasinii sanatatii, comertului, libertatii, sant toate multinationalele care din zeci de mii au devenit doar 5-6. Ei sant controlorii intregii vieti a societatii, a statelor, a lumii,  sant cei care au anhilat productia particulara originala, au introdus legi in care nimeni nu poate sa controleze calitatea produselor lor, a modului in care se produce marfa si a substantelor folosite in compozitie. Brendurile controleaza parlamentele, guvernele, economia si vietile tuturor oamenilor de pe planeta Terra.
Chiar daca pare imposibil, despre posibilitatea unui al treilea razboi mondial se vorbeste de mult. Biblia il chiama Armaghedon si in aceasta carte se precizeaza un lucru fantastic: totul incepe cu un razboi stelar sau mai bine zis cu razboiul din cer. Daca te gandesti la acest lucru ti se pare imposibil pentru ca intrebarea care se pune este: impotriva cui??? Pe de alta parte stim ca spaziul este inarmat, ca pe pamant scuduri antiracheta exista  in toate partile lumii si ca fortele de ordine sant inarmate pana in dinti. Acest lucru nu ii face sa se rusineze cand isi arata puterea in fata noastra care stam cu mainile goale si cu fruntea sus uitandu-ne la ei. Sa fi uitat ca de fapt au jurat sa ne apare pe noi de stapani nu pe stapani de noi?? Ok. Problema este ca acest razboi utilizeaza la greu atomica ceea ce ne face sa ne gandim la cat de imposibila va fi viata noastra.
In ajutorul supozitiei inceperii unui razboi stelar vine insa o alta carte care ne prezinta o ploaie de meteoriti, care este deja in act in toata lumea. Au cazut in ultimele zile “meteoriti” nu numai in Rusia dar si in Cuba, Argentina, Norvegia. Interesant este faptul ca ceea ce ei vor sa ne faca sa credem ca este doar o amenintare spatiala este demascata de catre un american. El demonstreaza ca ceea ce a cazut din cer peste zeci de oameni nevinovati nu este un meteorit dar ceva mult mai terestru. Deci chiestia cu meteoritii este doar o mistificare a adevaratelor evenimente.  Mai jos cartea si video.
Urmeaza patru carti care ne uimesc pentru ca ele demonstreaza ca alienii nu sant o inchipuire a celor care povestesc despre intalniri de diferite grade cu aceste entitati. Nu avem o carte care sa prezinte intalnirea dintre ei si vreun guvern al terrei dar avem altele care prezinta evenimente deja cunoscute.  Rapirile facute de extraterestri a  milioane de oameni care  sufera  din aceasta cauza fara ca sa fie bagati in seama, biserica care va fi sub controlul lor,  sustinerea financiara a guvernelor va fi  facuta de ei dar avem si o carte care ne arata un atac militar de factura extraterestra. Pare de domeniul SF numai ca aceste lucruri despre multi vorbesc dar putini cred,  sant deja in act.
Avem cateva carti care ilustreaza  asemanari impresionante dintre personaje publice cunoscute in plan mondial si figura desenata pe cartea de joc.
Pare incredibila asemanarea dintre figura din carte si Julian Assange
Sau asemanarea dintre figura din carte si Barak Obama. Nu lipseste nici coloratura pielii.
Foto: non c'è dubbio steve jackson aveva previsto anche che obama sarebbe diventato presidente, obama da giovane era identico a un presidente nelle sue carte!!!!!!!! stessi occhi, stesse sopracciglia , stessa espressione, stesso colore della pelle, stessi capelli
Despre planul elitei de a reduce drastic numarul populatiei iarasi se stie, dar  in ultimul timp se simte tot mai mult nepasarea lor in ceea ce priveste sanatatea, libertatea si posibilitatea de procreere care a scazut in mod infiorator. Femeile nu mai sant in stare sa mentina sarcina sau nasc copii deformati genetic sau cu boli noi. Poluarea apei, a aerului si a solului produce sterilitate, suferinta si imunitate scazuta. Atacuri chimice si teroriste false vor fi la ordinea zilei.
CardNWO-Riduzione-Popolazione
In jocul de carti exista un centru de control al prevenirii diferitelor evenimente dar care in realitate urmareste punerea in act a evenimentelor stabilite. Interesant ca in 2001 se infiinteaza acest centru cu adevarat in USA.
Card-NWO-Cdc
Oamenii vor fi invadati de demoni si paraziti cosmici.
Judecatorii vor fi doar cativa, condusi de un singur om. Sistemul va fi ca de obicei in forma de piramida ca sa nu ai posibilitatea sa te certi cu nimeni dar si ca sa nu se stie niciodata jos, ce fac cei de sus.
Aparitia in toata lumea a mult cunoscutelor Corp Circles
Unde daunatoare care provoaca incredibile migrene si hemoragii nazale care pot distruge creierul uman. Din cate stiu sant milioane de persoane care acuza dureri acute de cap fara nici un motiv plausibil.
Controlul populatiei  cu ajutorul telecamerelor si a  inregistrarilor care se fac ascultand comunicatiile dintre persoane. Si acest lucru se intampla deja sub nasul nostru.
Pana si evenimentele recente de pe Wall Street au fost anticipate.
Evenimente atmosferice devastante.
Descoperiri care vor face sa se rescrie istoria umanitatii. Descoperirile au fost deja facute dar nu s-a rescris deocamdata nimic.
Dictatura militara si controlul armat.
Moneda electronica si eliminarea banilor lichizi.
Companiile farmaceutice, adevarata industrie chimica pentru  fabricarea  drogurilor de impact devastant pentru organism.
Proteste de strada in USA
Orasul ascuns sau mai bine orasul de sub pamant exista deja in Norvegia.
 
Intrarea in bunkerul din Norvegia
Alte carti cu diferite imagini foarte usor de reperat.
Card-NWO2
Card-NWO3
Card-NWO
CardNWO-Alien