luni, 19 august 2013

Glanda Pineala - Al Treilea Ochi

Informatiile din acest articol sunt preluate (in mare parte) din cartea Anul 2012 Un Sfarsit Sau Un Inceput ? scrisa de Teodor Rosca

Cel Mai Mare Secret Al Masonilor-Illuminati Dezvaluit !

Piramida Si Ochiul atotvazator: Este un simbol ocult masonic. Este un fapt dovedit prin scrierile parintilor fondatori si documentatia masonica. 


“Simbolul piramida si ochiul atot-vazator este de fapt reprezentatia simbolica a glandei pineale sau al treilea ochi. In centrul creierului tau este o mica glanda numita glanda pineala. 

Se numeste pineala pentru ca are forma unui con de pin. Acesta este centrul geometric exact al creierului tau ! Aceasta este foarte importanta in culturile antice.”

Kundalini

Kundalini este puterea divina primordiala din interiorul nostru,care, de obicei, este latenta (nemanifestata). Sediul ei esteosul triunghiular de la baza coloanei vertebrale, numit sacru (Hieron Osteon). Grecii antici, care i-au dat aceastadenumire, i-au atribuit o semnificatie deosebita, deoarece acest os ardea cel mai greu la incinerarea corpului. Deasemenea, egiptenii acordau o mare importanta osului sacru, ca fiind lacasul unei forte supranaturale. in Vest, osul sacru este simbolizat prin semnul Varsatorului si prin Sfantul Graal, recipientul apei vietii. Kundalini (spirala, in sanscrita), apare incolacita precum un sarpe si de aceea i se mai spune Puterea Sarpelui. Ea a fost descrisa amanuntit in Upanisade. Constientizarea energiei Kundalini in fiinta umana era considerata de catre marii intelepti ai antichitatii drept cunoasterea suprema. Aceasta cunoastere subtila era rezervata numai celor care atingeau un inalt grad de puritate si sfintenie.Cel care avea acces la aceasta cunoastere se numea Maestru (guru/invatator spiritual). Acesta, la randul sau, o transmitea in mod direct unui discipol (aspirant la adevarul absolut).

Regele Tutankhano are acest sarpe kundalini. kundalini trecand chiar prin capul lui. Acesta este simbolul pe care i l-au oferit, reprezentand activarea completa a glandei pineale,si ca chakrele toate, s-au transformat acum in aceste sfere concentrice, si accesul dinspre taramurile inalte dimensionale trece direct prin capul tau.

Cand treci prin aceste meditatii Kundalini, ideea este ca trebuie sa inalti sarpele kundalini. Adevarata inaltare a sarpelui Kundalini il reprezinta coliziunea impreuna a chakrelor in acest set de sfere concentrice. Atunci cand faci asta focalizezi totul intr-un punct din creierul tau. Aceasta reprezinta unirea chakrelor .

Sistemul esoteric al chakrelor

Chakrele sunt de fapt nivele diferite ale sufletului tau, si nivelurile pe care se gaseste functiile tale cerebrale si constiinta ta .( fapt dovedit si de stiinta ca aceste chakre exista ,ele mai sunt numite si centrii energetici sau centrii ai constiintei ).Vechile culturi se pare ca aveau un respect deosebit pentru glanda pineala ( al treilea ochi ), caci o intalnim in nenumarate texte, picturi si monumente. Sumerienii au facut desene oamenilor Anunaki, care aveau in varful coifurilor aceasta forma, de con de brad. Osiris, zeul lumii subterane, din mitologia Egipteana, este prezentat aratand cum energia kundalini se urca spre glanda pineala, punctul de intalnire al tuturor energiilor.

Toiagul reprezinta Sarpele Kundalini, Iar Conul de Pin: Glanda pineala ( al treilea ochi )

Cand toate chakrele se muta in jurul capului, avand in centru glanda pineala, putem avea acces la celalalt taram. ( la alte dimensiuni mai inalte )

Zeul babilonian Thamus tine in mana sa un con.









In Hinduism, zeita distrugerii si daramarii Vechiului pentru a purifica calea Noului. Shiva are parul coafat ca un con, avand incolacit in jurul gatului un sarpe si desenul celui deal 3 lea ochi, in mijlocul fruntii.

Zeul vinului, Bachus, este reprezentat tinand in mana un sceptru ce are in varf un con. Alcoolul nu a fost denumit intamplator si spirt ( eng.spirit ), ci ca fiind legat de spirit, pentru ca el are capacitatea de a deschide glanda pineala.

Dionisus ( Dinoysos ) portarul lumii de dincolo, are in varful lancii tot un con. in Matei 6.22 Isus spune: “Luminatorul trupului este ochiul (atentie ochiul, adica al 3 lea ochi, nu ochii).Daca va fi ochiul tau curat, tot trupul tau va fi luminat.”

Credeti ca toate acestea sunt simple intamplari si cei in cauza 
nu stiau ce fac? Daca inca va mai indoiti, iata inca ceva care ar trebui sa va dea foarte serios de gandit! In piata Vaticanului, in zona denumita Curtea Conului, cea mai mare statuie are forma unui con de brad. Langa ea se afla un sarcofag deschis, asemenea celui din Camera Regilor din marea piramida. Se stie ca acesta este simbolul disparitiei mortii si a tranzitiei catre viata spirituala. Si asta nu e totul. Langa acestea se afla un leu asemanator Sfinxului din Egipt, avand la baza inscriptii cuneiforme. Care sa fie oare legatura dintre crestinism si vechii egipteni?

Si neasteptat, iata ca insusi papa are in varful sceptrului sau, bineinteles un con de brad!

Desigur este deja prea mult ca toate acestea sa fie simple coincidente. Este clar ca ele reflecta vechi cunostinte, tinute in secret, cu strasnicie de-a lungul mileniilor, departe de cei multi.

Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandarii constiintei si deschide accesul la toate cunostiintele universale. Aceasta glanda se activeaza dupa ce nu mai este bombardata de fotonii trimisi de ochi, deci in prezenta intunericului. Ea emite apoi melatonina, o substanta care calmeaza sistemul nervos, inainte de culcare.

Starile de somn si visare sunt similare cu cea de meditatie, transa, hipnoza, sau experiente mistice. Dimetriltriptamina(DMT) este o alta substanta pe care glanda pineala o secreta, dand un ultim impuls in vederea deschiderii portii spirituale. Aceasta substanta este aceeasi cu cea folosita in potiunile samanilor, fiind extrasa din plante ca, yopo, sauayahuasca, in scopul de a face experiente de dilatare a timpului, calatorii in timp, calatorii in taramuri paranormale, intalniri cu fiinte spirituale, etc.

In interiorul sau, glanda pineala este umpluta cu apa, care in timp se calcifiaza, datorita dietei gresite, fluorului din pasta de dinti, fluoritei din apa, sau bauturilor carbogazoase. Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezinta situatia cand esti prizonier in lumea materiala, fara a avea acces la cea spirituala, adica traiesti in intuneric, cum este cazul majoritatii oamenilor de pe Pamant. Structura interioara a glandei este similara cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumita al 3 lea ochi, sau ochiul spiritual.

Ea lucreaza asemenea unui televizor, furnizand imagini si sunete, alimentate de imaginatie. De aceea, atunci cand inchidem ochii inca mai putem vedea imagini, sau avem capacitatea de a vizualiza constient, folosindu-ne ochiul mintii. Desigur, nu tot ce apare in creier este din cauza glandei pineale, doar cand calatoresti in timp, cand ai vise, aceasta facandu-se prin interfata dintre cele doua lumi. in absenta luminii, in jurul glandei pineale se formeaza un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiatiile exterioare, din spatiu-timp, in scopul de a receptiona informatii din timp-spatiu. inauntrul sau, se formeaza mici molecule de microclusteri, care se transforma in unde, permitand perceptia.

Nu intamplator glanda pineala are cea mai mare concentratie de sange din corp, ci pentru ca are nevoie de multa energie, pentru a se activa. In scopul de a-i usura deschiderea trebuie sa devenim constienti si sa ne acceptam in totalitate, considerandu-ne fiinte divine.

Substante ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide fortat si de a-i accelera functionarea, insa cateodata, pot duce la blocarea ei, aparand dereglari. Halucinatiile apar ca urmarea lipsei de somn, cand melatonina este secretata in timp ce esti treaz. Aceasta se intampla in cazul bolnavilor de schizofrenie. Glanda pineala trebuie privita deci ca fiind o poarta hiperdimensionala naturala.

Studiul timpanului urechii, a aratat ca pozitia acestuia este in unghi. Dupa modelul sau a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat in difuzoare holografice, obtinandu-se un sunet holografic, similar cu o holograma din lumina. Lobii urechii au unghiurile egale cucele ale marii piramide din Egipt, dupa care se poate forma un tetraedru regulat, care atunci cand stam asezati cu fata in sus, are in centrul sau, ce credeti? Glanda pineala.











Acest secret a fost tinut in secret chiar in fata ochilor nostrii.

Nu-i asa ca natura este mai inteligenta decat cea mai fantastica imaginatie omeneasca? Si ca o consecinta a acestei structuri geometrice, ce se formeaza la nivelul creierului, putem intelege in sfarsit mesajul ascuns, de secole, in simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar si anume ochiul din piramida.

Desigur, acuma ne punem intrebarea daca si cum am putea realiza un dispozitiv, bazat pe acest principiu? Sau daca s-a realizat deja? In principiu am avea nevoie de un recipient umplut cu apa pura, un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic si un mecanism pentru a il acorda, apoi masina timpului ar fi pregatita pentru calatorii in lumile din timp-spatiu. Ca metoda de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat, bazat pe principiul ecranului TV.

Nenumarate surse de informare credibile ne spun ca guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. Dezvaluiri ascunse s-au facut mai ales prin intermediul filmelor, asa zise stiintifico-fantastice, care in realitate au avut scopul de a pregati constiinta umanitatii, pentru etapa urmatoare a evolutiei sale, in care aceste tehnologii vor fila ordinea zilei. Un exemplu este filmul Contact, in care omenirea, intrand in comunicatie cu o civilizatie din constelatia Vega, primeste planul de fabricare a unei astfel de masini, care este apoi realizata si testata.

Se poate observa cum partile componente sunt, rezervorul si inelele care, prin rotire cu o viteza foarte mare, creeaza scutul electromagnetic.

In epava navei prabusite la Roswell, in 1947, s-a gasit un cub capabil de a se deschide si a arata viitorul. El a fost denumit looking glass, fiind utilizat printre altele, pentru a falsifica alegerile prezidentiale din anii 2000 si 2004, ale lui George Bush.

Biologul american Dan Burish a facut dezvaluiri senzationale despre proiectul Majestic, in care timp de 10 ani a facut studii secrete in microbiologie, in Aria 51, impreuna cu o rasa de extraterestri, venita din viitor, care fiind originara de pe Pamant, a suferit niste dereglari genetice, ca urmarea unor cataclisme ce au avut loc in anul 2012. El a refacut genetic samanta originara, ce a stat la baza vietii pe Pamant si a observat cum se poate crea si modifica ADN-ul cu ajutorul vibratiilor. Filmul The Last Mimzy este o dezvaluire ascunsa a tehnologiei looking glas si a proiectului Majestic 12. Este vorba de doi copii care gasescun cub venit din viitor, cu scopul de a lua o mostra de ADN, in vederea salvarii acelei rase. In finalul filmului cubul creaza o gaura de vierme, necesara calatoriei in timp.

In decembrie 2006, insa, toate aceste tehnologii de citire a viitorului, au fost dezactivate, deoarece se pare ca ele pot influenta negativ transformarile ce vor avea loc in anul 2012 si mai ales este vorba de inversarea axei polilor.

Un lucru foarte interesant aparea atunci cand ajungeau la anul 2012; totul devenea alb si nu erau capabili sa mai vada nimic. Totodata aparea o succesiune de viitoruri paralele, greu de descifrat chiar si pe calculator. Daca observatorul avea ganduri catastrofice, atunci vedea catastrofe sidistrugerea Pamantului. Astfel au inteles ca viitorul nu poate fi prevazut cu adevarat cu nici un fel de dispozitiv, caci el este in continua transformare, in functie de gandurile si emotiile oamenilor.

Exista doar doua emotii fundamentale: Frica Si Iubirea. Este timpul sa alegem Iubirea ( 90% din populatia globului traiesc in frica, teama si stres ).

De aceea vreau sa subliniez, foarte clar, pentru toata lumea, ca tot acest bombardament de profetii catastrofice, incepand cu cele din Biblie si continuand cu cele ale lui Nostradamus, babei Vanga si multe altele, care sunt astazi la moda, nu trebuiesc luate in consideratie!

Fiecare din acesti profeti a vazut doar o probabilitate a viitorului, care a fost influentata de diverse polaritati ale constiintei universale si umane si interpretata de propria minte logica, in functie de gradul sau de intelegere. Cum se vor petrece lucrurile cu adevarat nimeni nu poate spune cu precizie. Viitorul se scrie de catre noi in fiecare moment si depinde de noi daca vom experimenta catastrofe naturale, razboaie, sau vom face o tranzitie calma, linistita spre Noua Lume.

Dintr-o alta epava a unei nave extraterestre, in timpul celui de al doilea razboi mondial, au fost recuperate scaunul de pilotaj si ecranul de proiectie. Rezultatul a fost de-a dreptul uimitor si anume, persoanei asezate in acest scaun, i se amplificau gandurile, transformandu-le in realitate si era capabila de a vedea in timp si spatiu. El functioneaza ca o interfata a constiintei, asemanator cu un amplificator psihic si era folosit in scopul propulsarii navei prin puterea mentala. A fost denumit scaunul Montauk.

Si iarasi prin filme s-a dezvaluit existenta acestei tehnologii superavansate. In filmul Stargate colonelul O’Neal foloseste scaunul strabunilor, in care puterea mentala ii este amplificata, fiind capabil sa indeparteze flota inamica, aruncand asupra ei globuri de foc. In filmul Minority Report, oameni, avand puteri paranormale, asezati in scaune plutitoare, ii transmiteau lui Tom Cruise imaginile pe un ecran gazos. In filmul XMen, se foloseste un astfel de scaun pentru a-i depista pe mutantii disparuti. In Total Recall, Arnold Schwartzeneger utilizeaza si el un scaun miraculos,pentru a calatori pe Marte.

Cercetarile facute in viitor cu acest scaun au gasit ca, dupa 21 decembrie 2012, graficul nu mai are forma sinusoidala, ci devine o linie dreapta. Subiectii simteau in acel punct, un baraj energetic, pe care nu erau capabili sa il treaca, fiind respinsi cu brutalitate. In acelasi timp insa experimentau o expandare brusca a constiintei, pana la nivelul cosmic, in care nu mai exista nici timp nici spatiu, putand fi orice, o galaxie, sau un atom si avand acces la toate cunostiintele universale. Ciudat nu-i asa?

Tehnologia Portii Stelare, asemanatoare cu cea din filmul Stargate SG1, a fost realizata, dupa modelul celei ramase de la Atlantida, insa ulterior a fost ingropata sub gheata din Antarctica, pentru a nu permite unor entitati negative sa distruga Pamantul.

O alta realizare tehnologica secreta este Jump Room, in care cel ce intra se trezeste instantaneu pe Marte, unde de altfel a fost realizata o baza, pentru evacuare, in caz de cataclisme.

Cercetatorul rus Serghey Smeliakov, a avut ideea de a diviza spirala timpului din calendarul Mayasilor, la numarul de aur(1,618) care, dupa cum am mai spus este prezent peste tot in natura, in cresterea si dezvoltarea organismelor, precum si a galaxiilor. El a vazut ca in punctele de diviziune au avutloc mari transformari istorice in evolutia umanitatii, cum ar fi ridicari sau prabusiri de mari imperii, razboaie, etc. Cu cat ne apropiem de anul 2012 succesiunea acestor puncte critice se accelereaza, fiind unul in 2009, cateva in 2010, apoi vor avea loc la intervale de o luna, o saptamana, iar in ultimul an in fiecare zi!

Evolutia nefiind un proces liniar, ci unul exponential, in ultima etapa va avea loc un salt brusc, care practic ne va propulsa pe o alta treapta de existenta, dezvoltandu-ne toate abilitatile paranormale adormite. Practic, Pamantul va trece printr-o poarta stelara si va intra in timp-spatiu, avand o noua vibratie.



>>>Important De Stiut !<<<

Este demonstrat ca epifiza este legata direct de functiile sexuale, iar abstinenta ( abtinerea de la excese) sexuala o actioneaza destul de puternic – de aici putem trage concluzia ca in spatele acestui secret se afla o conspiratie la nivel global si spun asta penru ca, majoritatea mesajelor subliminale sunt cele cu referire la sex. De fapt putem vedea foarte clar si cu ochiul liber ca traim intr-o societate care promoveaza comportamentul sexual degenerat.

Mesaj subliminal > SEX < Observati cuvantul sex intre spatiile goale ???

Al treilea ochi la reptile !

Argumentul unor cercetatori este ca la fiintele vii cel de-al treilea ochi nu este chiar o raritate. Cel mai des, acesta se gaseste la reptile, in special la serpi si soparle. La aceste animale acesta este reprezentat de un ochi pe ceafa, pentru care exista in craniu chiar un orificiu usor de observat.

Cel de-al treilea ochi al reptilelor este acoperit cu o piele semitransparenta, ceea ce i-a determinat pe cercetatori sa presupuna ca ochiul respectiv lucreaza nu numai in spectrul luminat. Enigma a fost dezlegata mai tarziu: s-a dovedit ca acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor, chiar si la campul magnetic. Se presupune deasemenea ca al treilea ochi percepe ultrasunetele si infrasunetele. Acest lucru le face pe reptile sa fie niste prevazatori extraordinari ai cataclismelor naturale: cutremure, eruptii vulcanice si chiar furtuni magnetice.

Este clar ce se intimpla cu reptilele, dar ce se poate spune despre oameni?

Observand ca acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor si la campul magnetic, atunci ne putem da seama de ce traim intr-o societate care ne bobmbardeaza creierul zilnic cu tehnologiii ce emit raze si campuri magnetice – Televizor, Telefon Mobil , Computer, etc.

S-a demonstrat ca aceste aparate emit unde-electromagnetice care afecteaza creierul uman. Concluzia este ca aceste aparate de care suntem dependenti ( atasati ) de zi cu zi, au fost create in asa fel incat sa afecteze glanda pineala ( al treilea ochi ).

Aceste dezvaluiri s-au facut si in numeroase filme. De exemplu: filmul They Live ( in care arata ca lumea este controlata datorita unor unde – electromagnetice fixate pe o anumita frecventa care nu permite creierului uman sa perceapa adevarata realitate ). De asemena, observati ca in film, este aratat ca doar cei care poarta acei ochelari de soare speciali pot vedea adevarata realitate. Ochelarii de soarere prezinta de fapt intunericul, dupa cum am relatat si mai sus, pentru a declansa glanda pineala trebuie sa ne “ferim” de fotoni ( lumina ).

Powder – Totul Este Interconectat – Secret ascuns prin intermediul filmelor de divertisment, pentru a face oamenii sa creada ca toate aceste idei despre forta divina nelimitata a omului, nu sunt altceva decat imaginatia unor producatori de filme.

Flurorul – Substanta toxica introdusa in apa pe care o consumam —> inhibator al Glandei Pineale.

Sunt foarte multe substante toxice ce sunt introduse in mancare, bauturi. Dar cea mai toxica este substanta din apa pe care o consumam zilnic si din pasta de dinti – FLUORUL ( este pusa si foarte bine ,deoarece voi parintii obligati copii sa se spele pe dinti inainte de culcare si ea ramane in trup si actioneaza toata noaptea.)

“Fluorul nu are nici un efect benefic asupra organismului – Ea este data special ca inhibator al Glandei Pineale” Aryana Havah

Secretul Suprem Ascuns In Planul Vizibil

Illuminati-i sau „Iluminatii” reprezinta asa-numita elita planetara, grupul persoanelor care detin suprematia asupra destinului umanitatii. Faptul ca au ales tocmai termenul  „iluminat”, folosit in traditia spirituala pentru fiintele care au avut acces la anumite revelatii divine esentiale, nu este decat o dovada in plus a imensei arogante a Illuminati-lor. Aceasta grupare ultrasecreta are in mana fraiele planetei,iar singurul interes pe care il au in vedere cei care o alcatuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondiala” spre care ne indreptam cu pasi din ce in ce mai repezi in ultimii ani.

Egoul si Iubirea

Se spune ca a existat odata un arbore batran si maiestuos, cu ramurile intinse spre cer. Cand inflorea, fluturi de toate formele si culorile veneau de pretutindeni si dansau in jurul lui. Cand facea fructe, pasari din tari indepartate veneau sa guste din ele. Ramurile sale aratau ca niste brate vanjoase. Era minunat.


Un baietel obisnuia sa vina si sa se joace sub el in fiecare zi, iar copacul s-a obisnuit cu el si a inceput sa-l iubeasca. Ceea ce este mare si batran se poate indragosti de ceea ce este mic si tanar, cu conditia sa nu fie atasat de ideea ca el este mare, iar celalalt mic. Copacul nu avea aceasta idee, asa ca s-a indragostit de baiat. Egoul incearca intotdeauna sa iubeasca ceea ce este mai mare decat el. Pentru adevarata iubire, nimic nu este insa mare sau mic. Ea ii imbratiseaza pe toti cei de care se apropie.

Asadar, copacul s-a indragostit de baietelul care venea in fiecare zi sa se joace sub el. Ramurile sale erau foarte inalte, dar el si le apleca, pentru ca baiatul sa le poata atinge pentru a-i mangaia florile si pentru a-i culege fructele. Iubirea este intotdeauna gata sa se incline; egoul, niciodata.

Daca incerci sa te apropii de un ego, acesta se va inalta si mai mult, devenind atat de rigid incat sa nu-l poti atinge. Ceea ce poate fi atins este considerat a fi mic. Ceea ce nu poate fi atins, cel care sta pe tronul puterii, este considerat a fi mare.

Asadar, ori de cate ori venea copilul, arborele isi pleca ramurile. Cand micutul ii mangaia florile, batranul copac se simtea cuprins de un val incredibil de fericire. Iubirea este intotdeauna fericita atunci cand poate darui ceva; egoul nu este fericit decat atunci cand poate lua ceva de la altcineva.

Baiatul a crescut. Uneori, dormea in poala copacului, alteori ii manca fructele, sau purta o coroana impletita din florile sale. Se simtea atunci de parca ar fi fost regele junglei. Florile iubirii te fac intotdeauna sa te simti ca un rege, in timp ce ghimpii egoului te fac sa te simti mizerabil. Vazand cum baiatul poarta o cununa din florile sale, dansand cu ea, copacul se simtea fericit. Il aproba cu ramurile sale; canta in bataia vantului. Baiatul a crescut si mai mult. A inceput sa se catere in copac, leganandu-se pe ramurile sale. Ori de cate ori se odihnea pe ele, copacul se simtea fericit.

Iubirea este intotdeauna fericita atunci cand altcineva se poate sprijini de ea; egoul nu este fericit decat atunci cand altcineva il reconforteaza. Timpul a trecut, iar baiatul a inceput sa fie apasat de alte indatoriri. Avea ambitiile lui. Trebuia sa isi treaca examenele, sa isi faca prieteni… De aceea, a inceput sa vina din ce in ce mai rar pe la copac. Acesta il astepta insa cu o nerabdare din ce in ce mai mare, strigandu-i din adancurile sufletului sau: „Vino, vino. Te astept”. Iubirea isi asteapta intotdeauna obiectul afectiunii sale. Ea nu este altceva decat o continua asteptare. Cand baiatul nu venea, copacul se simtea trist. Singura tristete pe care o simte iubirea este aceea de a nu se putea impartasi cu altcineva, de a nu se putea darui. Atunci cand se poate darui in totalitate, iubirea este fericita.

Baiatul a crescut si mai mult, iar zilele in care trecea pe la copac au devenit din ce in ce mai rare. Toti cei care cresc in lumea ambitiilor isi gasesc din ce in ce mai putin timp pentru iubire. Baiatul a devenit ambitios si prins in afacerile sale lumesti. „Ce copac? De ce ar trebui sa-l vizitez?” Intr-o zi, pe cand trecea prin apropiere, copacul i-a strigat: „Asculta! Te astept in fiecare zi, dar tu nu mai vii pe la mine”. Baiatul i-a raspuns: „Ce poti sa-mi oferi, ca sa trec sa te vad? Eu imi doresc bani”.

Egoul este intotdeauna motivat: „Ce poti sa-mi oferi pentru ca sa vin la tine? As putea veni, dar numai daca ai ceva de oferit. Altminteri, nu vad de ce as face-o”. Egoul are intotdeauna un scop. Iubirea nu are nici un scop. Ea reprezinta propria sa rasplata. Uimit, copacul i-a spus baiatului: „Nu vei mai veni decat daca iti voi oferi ceva? Iti ofer tot ceea ce am”. Iubirea nu tine niciodata nimic pentru ea. Egoul o face, dar iubirea se daruieste neconditionat.

„Din pacate, nu am bani. Aceasta este o inventie a oamenilor. Noi, copacii, nu avem bani. In schimb, suntem fericiti. Crengile noastre se umplu de flori, apoi de fructe. Umbra noastra ii racoreste pe cei incalziti. Cand bate vantul, dansam si cantam. Desi nu avem bani, pasarelele se cuibaresc pe ramurile noastre si ciripesc vesele. Daca ne-am implica si noi in afaceri financiare, am deveni la fel de inraiti si de nefericiti ca voi, oamenii, care sunteti nevoiti sa stati prin temple si sa ascultati predici despre iubire si despre pace. Noi nu avem nevoie de predici, caci traim tot timpul aceste stari. Nu, noi nu avem nevoie de bani”.

Baiatul i-a spus: Atunci, de ce sa vin la tine? Nu am de gand sa merg decat acolo unde pot obtine bani. Am nevoie de bani”. Egoul cere intotdeauna bani, caci banii inseamna putere, iar aceasta este cea mai mare nevoie a sa. Copacul s-a gandit mult, dupa care a spus: „Atunci, culege-mi fructele si vinde-le. In felul acesta, vei obtine bani”. Baiatul s-a luminat imediat la fata. S-a urcat in copac si a cules toate fructele copacului, chiar si pe cele necoapte. In graba sa, i-a rupt crengile si i-a scuturat frunzele, dar copacul s-a simtit din nou fericit. Iubirea se bucura chiar si atunci cand este lovita. Egoul nu este cu adevarat fericit nici macar atunci cand obtine ceva. El nu poate simti decat nefericire.

Baiatul nu si-a dat nici macar osteneala sa-i multumeasca arborelui, dar acestuia nu-i pasa. Adevarata sa multumire s-a produs atunci cand acesta a acceptat oferta sa de a-i culege fructele, pentru a obtine bani in schimbul lor. Baiatul nu s-a mai intors multa vreme. Acum avea bani si era foarte ocupat sa obtina cu ajutorul lor inca si mai multi bani. A uitat cu totul de copac, si astfel au trecut anii. Copacul era trist. Tanjea dupa intoarcerea baiatului, la fel ca o mama cu sanii plini de lapte, dar care si-a pierdut copilul. Intreaga sa fiinta tanjeste dupa copilul pierdut, pentru a-l strange la piept si a se usura. Cam la fel tanjea si copacul nostru. Intreaga sa fiinta era in agonie.

Dupa multi ani, baiatul, devenit intre timp adult, s-a intors la copac. Acesta i-a spus: „Vino la mine. Vino si imbratiseaza- ma”. Barbatul i-a raspuns: „Termina cu prostiile. Faceam asemenea lucruri pe vremea cand eram un copil fara minte”. Egoul considera iubirea un lucru prostesc, o fantezie copilareasca. Copacul a insistat: „Vino, mangaie-mi crengile. Danseaza cu mine”. Barbatul i-a raspuns: „Termina cu flecareala asta stupida! Acum doresc sa-mi construiesc o casa. Imi poti oferi o casa? “Copacul a exclamat: „O casa? Bine, dar eu traiesc fara sa stau intr-o casa”.Singurii care traiesc in case sunt oamenii. Toate celelalte creaturi traiesc liber, in natura. Cat despre oameni, cu cat casa in care traiesc este mai mare, cu atat mai mici par in interiorul ei. „Noi nu traim in case, dar uite ce iti propun: imi poti taia crengile, pentru a-ti construi o casa cu ajutorul lor”. Fara sa mai piarda timpul, barbatul a luat un topor si i-a taiat crengile copacului. Din acesta a ramas acum doar trunchiul, dar el era foarte fericit.

Iubirea este fericita chiar si atunci cand ii sunt taiate membrele de catre cel iubit. Iubirea nu stie decat sa daruiasca. Ea este intotdeauna pregatita sa se ofere in intregime. Barbatul a plecat, fara sa-si mai dea osteneala sa arunce in urma macar o privire. Si-a construit casa visata, iar anii au trecut din nou. Copacul, devenit acum un simplu trunchi fara crengi, a continuat sa-l astepte. Ar fi vrut sa il strige, dar nu mai avea ramuri si frunze care sa poata canta in bataia vantului. Vanturile continuau sa bata, dar el nu mai putea scoate nici un sunet. Cu un efort suprem, sufletul sau a reusit sa rosteasca o ultima chemare: „Vino, vino, iubitul meu”.

Timpul a trecut, iar barbatul a imbatranit. Odata, se afla prin apropiere, asa ca a venit si s-a asezat sub copac. Acesta l-a intrebat: „Ce mai pot face pentru tine? Ai venit dupa foarte, foarte mult timp”. Batranul i-a raspuns: „Ce poti face pentru mine? As vrea sa ajung intr-o tara indepartata, sa castig si mai multi bani. Pentru asta, am nevoie de o barca”. Fericit, copacul i-a spus: „Taie-mi trunchiul si fa-ti o barca din el. As fi extrem de fericit sa devin barca ta si sa te ajut sa mergi astfel in tara aceea indepartata, pentru a castiga mai multi bani. Dar, te rog, ai grija de tine si intoarce-te cat mai repede. Voi astepta de-a pururi intoarcerea ta”. Omul a adus un ferastrau, a taiat trunchiul copacului, si-a facut o barca din el si a plecat.

Acum, din copac nu a mai ramas decat radacina, dar el a continuat sa astepte cu rabdare intoarcerea celui iubit. A asteptat mereu si mereu, constient insa ca nu mai avea nimic de oferit. Poate ca barbatul nu se va mai intoarce niciodata. Egoul nu se duce decat acolo unde are ceva de castigat.

Odata, m-am asezat langa ciot. Acesta mi-a soptit: „Am un prieten care a plecat departe si nu s-a mai intors. Ma tem sa nu se fi inecat, sau sa nu se fi ratacit. Poate ca s-a pierdut in tara aceea indepartata. Poate ca nici macar nu mai este in viata. O, cat mi-as dori sa aflu vesti de la el! Ma apropii de sfarsitul vietii, asa ca tot ce mi-as mai dori ar fi sa aflu vesti despre el. Atunci as muri linistit. Dar stiu ca nu ar mai veni nici daca mi-ar auzi strigatul, caci nu mai am nimic sa-i ofer, iar el nu intelege decat acest limbaj. Egoul nu intelege decat limbajul acceptarii. Iubirea vorbeste limbajul daruirii.

Ce reprezinta Proiectul HAARP ? (documentar video)

Nu detin foarte multe informatii legate despre proiectul HAARP, doar cele pe care si voi le puteti descoperi aici sau in alta parte din internet insa ceva e sigur… versiunea oficiala, in opinia mea, cam scartie.  Emisiunea prezentata de Jesse Ventura pe aceasta tema aduce un rezumat foarte bun despre HAARP; in ea apar fizicieni si oameni de stiinta care stiu despre ce vorbesc. Eu pot sa-mi dau cu parerea despre HAARP din cele auzite si risc sa-mi fie lipita pe frunte eticheta pe care scrie “paranoia”. Va invit mai bine sa vizionati filmuletul si sa aduceti, daca aveti ocazia, si alte pareri, opinii sau informatii despre HAARP.

Evolutia constiintei

Dintr-o fiinta care nu gandeste s-a trecut la o fiinta ganditoare si apoi la o fiinta care stie ca e ganditoare.

Constiinta (Creatorul), in primul rand s-a materializat in fiinte neganditoare, apoi in animale sau fiinte ganditoare, si in cele din urma in oameni sau fiinte care se recunosc precum ganditori.

Care este pasul urmator?

O fiinta care se recunoaste pe sine insasi precum Constiinta, Creatorul. O fiinta care nu doar stie ca gandeste ci stie ca poate crea prin gandire.

Pentru noi conceptul de a crea cu gandirea rezulta “inacceptabil”. Noi nu putem “admite” ca putem crea tot ceea ce se intampla, tot ce ne înconjoara.
Si asta se intampla pentru ca nu am ajuns inca la acest stadiu in evolutie. A pretinde sa intelegem ca noi producem realitatea prin gandire, este ca si cum ai sustine ca un animal este reflexiv.
Dar… chiar daca accepti sau nu, suntem Constiinta. Suntem constiinta creand.
Saltul evolutiv, de la omul care gândeste la omul constient, va fi atat de mare ca cel de la animal la om.

Astazi nu putem concepe ideea de a ne indrepta spre omul constient, in acelasi mod in care un animal nu poate concepe vreodata, ideea de a se indrepta catre fiinta ganditoare.

sâmbătă, 17 august 2013

Cine este Dumezeu ?

Sunt sigur ca toti la un moment dat ne punem aceasta intrebare. Venim intr-o lume in care nu cunoastem nimic. Nu cunoastem obiectivul nostru pe pamant, nici cine suntem si nici unde ne indreptam.

Parintii ne arunca in cap diferite informatii despre “realitate” pe care si ei le cunosc la randul lor de la parinti. Suntem ca niste robotei care repeta aceleasi informatii la nesfarsit. Unde mai e creativitatea? unde mai e libertatea?

Iar aici nu vorbesc numai despre Dumnezeu… Doar trebuie sa ne uitam la scoli. Profesorii repeta informatiile pe care la randul lor le-au repetat intr-un examen pentru deveni repetitori profesionisti de informatii. Si, apropo! Sa-mi spuneti va rog: invatam la scoala ceva despre IUBIRE?
Poate ca ar trebui sa ne intrebam ce este Dumnezeu si nu cine este el. Pentru mine Dumnezeu nu este o persoana cu puteri care sta in cer… asta e clar.

Sa stiti ca am crezut in Dumnezeul din religie, am fost ateu si iar am crezut in Dumnezeu. Acum nici nu mai stiu unde sa ma situez. Probabil ma pot numi ateu din punct de vedere religios…
Daca ne intrebam cine este creatorul lui Dumnezeu… o sa ne tot punem intrebari pana la nesfarsit. Unii spun ca Dumnezeu este propriul sau creator. Poate chiar este, si poate chiar experimenteaza din diferite perspective in acelasi timp. imi imaginez ca opinia si concluzia mea ma conduc aproape de panteism: conceptie filozofica monista care identifica divinitatea cu intreaga natura.
Mi-am dat seama ca nu-mi place sa mai folosesc cuvantul Dumnezeu… are in spate atat de multa incarcatura incat prefer sa utilizez Univers sau Constiinta… pur si simplu: o singura energie din care toti facem parte si pe care toti o formam.

Am cunoscut persoane care au fost aproape de moarte si care mi-au relatat ca  in acel moment au simtit ca au facut parte dintr-o energie imensa. Exact acelasi lucru l-am vazut si intr-un filmulet in care un doctor spunea acelasi lucru (o sa caut filmuletul). O parte din creier practic nu-i mai functiona, vedea in jurul sau o multime de pixeli… realitatea nu mai era codificata si reprezentata cum o percepem noi. La un moment dat a simtit aceasi energie imensa si nu-si imagina cum ar mai putea sa se intoarca intr-un corp atat de minuscul.

Am gasit un comentariu pe facebook facut de “Iesirea din Matrix” extrem de interesant care se potriveste de minune cu tema tratata si cu propria mea opinie:
Unii Maestrii spun ca pe masura ce se dizolva structurile egoului, identificarea noastra cu aspecte limitate dispare. Limitarea apartine complexului corp-minte. Mai intai dispare identificarea cu corpul fizic, apoi dispare identificare cu corpurile mai subtile, astral, mental , cauzal s.a.m.d. Pe masura ce dispar aceste identificari, constiinta se extinde, cuprinzand spatii si dimensiuni tot mai mari. Corpul nostru ultim este universal, dar si acela este o limitare. Si dupa cum spunea Nassim, noi toti suntem centrul universului nostru. Suntem Dumnezeul propriei noastre realitati. Multi spun ca suntem picaturi intr-un ocean. in realitate nu exista picaturi, ci doar ocean. Nu exista separare decat in mintea limitata a omului. Identificarea cu picatura este sursa egoului. Pentru a experimenta insa aceasta intelegere, mai avem ceva paini de mancat si ne putem pacali. Degeaba credem aceste lucruri daca nu le traim launtric. Cand ai gandit notiunea de EU separat de altceva, in comparatie cu altceva, te-ai separat si practic nu esti total. Noi toti suntem Dumnezeu, in realitatea noastra ultima, nu numai scantei sau picaturi. Scanteia si constientizarea plenara a acesteia este o parte din procesul reintregirii si reintoarcerii la sursa. Urmeaza apoi transcenderea celorlaltor limitari.

(Mi-am permis sa modific putin textul.)
Biserica s-a indepartat de ceva timp de spiritualitate. Face parte dintr-o firma care urmareste un profit si mai putin ca oamenii sa se cunoasca si sa creasca spiritual. Frica este elementul care mai permite inca viata acestei firme numita Casa Domnului. Nu cred in biserica, nu cred in religie… cred insa in Dumnezeul pe care comentariile de mai sus deja l-au descris.  Nu am nevoie de religie sau biserica perntru a fi un om bun, pentru a ajuta oamenii, pentru a darui iubire si pentru a fi OM inainte de orice alta eticheta din societate.

Pentru mine Dumnezeu este constiinta, este energia care permite EXISTENTA. Noi toti suntem Dumnezeu in propria noastra realitate.

Eu nu detin adevarul absolut,  sunt doar un om simplu care incearca sa descifreze jocul in care este participant. Am ajuns la concluzia ca.. pentru a afla si a nu te bloca intr-un anumit stadiu trebuie sa citesti si sa descoperi cat mai multe informatii. Cand citesti mult, piesele din acest puzzel ajung la un moment dat sa se aranjeze singure. Nu trebuie insa sa crezi in nimic 100%. Informatiile trebuie analizate, dezbatute si puse la indoiala, iar eu asta  incerc sa  fac aici.
Nu trebuie sa fiti de acord cu parerea mea sau sa credeti orbeste in vreo informatie oferita de mine sau de altcineva. Va invit sa-mi spuneti ce reprezinta pentru voi Dumnezeu. Ar fi minunat daca ati putea aduce idei noi sau informatii care ar completa lucrurile deja adaugate in acest articol.
Informati-va si ajungeti la propia concluzie.

Cele patru Legaminte ale fericirii - Don Miguel Ruiz

PRIMUL LEGAMANT: Fii impecabil in tot ceea ce spui


Vorbeste deschis, integru, exprimand doar ceea ce gandesti cu adevarat. Spune intotdeauna adevaratul si fereste-te sa folosesti cuvintele pentru a barfi, a defaima sau a-i barfi pe ceilalti. Nu vorbi urat cu tine insati si nu folosi cuvinte depreciative impotriva propriei persoane. Fa astfel incat acel cuvant pe care il folosesti sa serveasca adevarului si iubirii. Evita minciunile, promisiunile desarte, barfele. Chiar si fara sa constientizezi, ele pot produce rau celorlalti. Cuvintele au putere. Involuntar sau nu, ele pot rani. Sunt multe persoane care nici nu realizeaza ce forta negativa degaja atunci cand vorbesc agresiv, nechibzuit, fara sa gandeasca. “Cuvantul nostru este magie pura, iar folosirea lui gresita este magie neagra”, spune Miguel Ruiz in cartea sa “Cele patru legaminte”.


Spune-i unei persoane ca este incapabila sa iubeasca. Spune-i acest lucru in mod repetat. Va ajunge sa creada ca este incapabila sa iubeasca. Cuvintele tale pot produce rezonante in ceilalti, determinandu-i sa cada la invoiala cu ei insisi. Cuvintele negative duc la legaminte negative cu sine insusi sau cu ceilalti. Sau din contra. Spune-i unei persoane ca “poate”, ca este perfect capabila sa iubeasca. Spune-i acest lucru cu cea mai mare sinceritate, crezand in ceea ce spui, fara sa urmaresti un scop anume. Spune-i in mod repetat, iar probabilitatea de a crede in capacitatea sa de a iubi va creste considerabil. Cuvintele, constata Ruiz, trebuie sa fie utilizate in sensul bunelor intentii si al eticii. Acesta ne sfatuieste sa punem accent asupra pozitivitatii cuvantului, nu asupra negativitatii sau iritabilitatii pe care le poate exprima.



CEL DE-AL DOILEA LEGAMANT: Nu considera nimic ca fiind personal



Pentru a intelege acest legamant trebuie sa intelegi ca oamenii nu sunt decat o reflexie a lor insisi, a comportamentului lor. Ceea ce fac si spun cei din jurul nostru reprezinta o proiectie a propriilor realitati. Ceea ce fac si spun alti nu este din cauza ta. Fiecare dintre noi are o modalitate unica de a privi lumea, fiecare dintre noi ii priveste pe ceilalti prin prisma propriilor prejudecati. Fereste-te sa crezi ca actiunile tale sunt cele care determina intotdeauna comportamentul celorlalti. Nu lua in considerare feedback-ul negativ pe care il primesti de la ceilalti in legatura cu propria persoana. Nicio opinie nu este exlusiv obiectiva. Nu considera opiniile si judecatile pe care ceilalti le emit despre tine si comportamentul tau ca fiind cele mai corecte si juste. Te expui voluntar suferintei Exista lucruri care tin de tine si pentru care suntem responsabili si lucruri care nu tin de noi si pentru care nu suntem responsabili.


Autoimunizarea impotriva negativitatii celorlalti nu este imposibila. Nu lua personal ceea ce spun si fac ceilalti daca aceste actiuni sau cuvinte iti produc nefericire inutila. Nu sunt despre tine, sunt despre ei insisi.
“Atunci cand ii privesti pe ceilalti oameni exact asa cum sunt, fara a interpreta nimic la modul personal, este imposibil sa fii ranit de ceea ce spun sau fac ei.” “Daca veti respecta acest legamant, veti putea calatori in jurul lumii cu inima complet deschisa si nimeni nu va va putea rani. Veti putea spune: „Te iubesc” fara frica de a fi ridiculizat sau respins. Veti putea cere ceea ce aveti nevoie”.



AL TREILEA LEGAMANT. Comunica cu ceilalti si spune clar ceea ce vrei.


Aplicarea celui de-al treilea legamant te poate ajuta, intr-un mod simplu si necomplicat, sa iti transformi viata. Comunica clar cu ceilalti, exprima ceea ce vrei cu adevarat, fa-ti curaj pentru a adresa intrebati, dar nu te lasa prada presupunerilor inutile. Presupunerile pot da nastere neintelegerilor, conflictelor, sentimentelor de tristete, si chiar si suferintei. Presupunerile creeaza drama intr-un mod inutil. Nu presupune ca stii ceea ce gandesc ceilalti fara a verifica in prealabil. Nu trage concluzii gresite privitoare la comportamentul si actiunile celorlalti. In spatele comportamentului si opiniilor lor se pot afla motive diferite. Daca superiorul tau este irascibil si manios si se intampla ca privirea lui sa cada asupra ta nu inseamna ca este manios pe tine.


“Calea de a inceta sa mai facem presupuneri consta in a pune intrebari, in a comunica. Noi trebuie sa fim siguri ca felul in care comunicam este clar. Daca nu intelegeti ceva, intrebati. Aveti curajul sa puneti intrebari pana cand va clarificati complet, iar ulterior nu presupuneti ca stiti totul despre o anumita situatie data. Odata ce auziti raspunsul, nu va mai trebui sa faceti presupuneri, deoarece veti sti adevarul



AL PATRULEA LEGAMANT: Fa intotdeauna ceea ce iti sta in putere.



Indiferent de circumstante, fa intotdeauna ceea ce iti sta in putinta. Nimeni nu isi doreste regrete, pareri de rau, un “cum ar fi fost daca”, “oare as fi putut face mai mult” asa ca fa pur si simplu tot ceea ce tine de tine. ACTIONEAZA! Fa ceea ce poti ca sa iti poti spune mai tarziu “am facut tot ceea ce am putut”. Vei impiedica astfel aparitia proceselor de constiinta si autojudecare. Remuscarile vor fi disipate inainte de a se forma. Este adevarat ca potentialul nostru maxim nu este intotdeauna constant. Randamentul nostru maxim variaza in functie de dispozitie, de o serie de factori exterior, de starea de sanatate, etc. Cand esti sanatos spre exemplu, poti actiona la potentialul tau maxim. Nu se va intampla acelasi lucru si cand esti bolnav. Se intampla ca astazi sa nu fii in aceeasi forma maxima ca ieri. Este un lucru absolut normal. Nu ai cum sa fii intotdeauna in forma ta maxima. Circumstante necontrolabile intervin in planurile noastre. Lucrurile se intampla pur si simplu in jurul nostru. Decat sa 
te confrunti cu pareri de rau mai tarziu pentru ca nu ai facut ceea ce puteai, depune un efort cinstit pentru lucrurile care conteaza.


“Actiunea inseamna sa traiesti plenar. Inactivitatea este practic o contestare a vietii. Inactivitatea inseamna sa stai in fata televizorului in fiecare zi, ani si ani la rand, deoarece te temi sa fii viu si sa-ti asumi riscul de a exprima ceea ce esti cu adevarat. Exprimarea de sine inseamna a actiona.’

Copii Noului Vis

 Interviu cu Drunvalo Melchizedek

Diane: Asadar, Drunvalo... cine sunt acesti “Copii ai Noului Vis” despre care esti atat de entuziasmat?

Drunvalo: Exisa trei tipuri de copii care se nasc in prezent, pe care am reusit sa-i identific:

·Primii sunt numiti „Copiii supra-paranormali din China”

· Al doilea tip sunt „Copiii Indigo”

· Al treilea sunt „Copiii SIDA”

Despre primii, Copiii supra-paranormali din China, am vorbit si la seminariile „Floarea Vietii”. Daca va aduceti aminte, primul a fost descoperit in anul 1984 – un copil cu capacitati paranormale care depasea orice imaginatie. Cercetatorii au aplicat toate testele posibile, iar el a avut de fiecare data o corectitudine de 100%. Puteai intoarce carti de joc intr-o alta camera, insa asta nu conta – copiii stiau perfect despre ce carte este vorba.

Prin urmare, revista Omni a mers in China si a scris un articol despre acea descoperire. Ei au gasit mai multi copii deosebiti. Atunci cand au mers, in 1984, au presupus ca este vorba despre o farsa, astfel incat au facut experimente cum ar fi: au pus 100 de copii intr-o camera, au luat o carte si au rupt la intamplare o pagina din ea. Apoi au mototolit-o si au tinut-o strans in pumn. Copiii au putut citi fiecare cuvant de pe pagina. S-au facut teste peste teste, iar raspunsul a fost fara cusur. Astfel de copii nu se gasesc numai in China. Ei s-au raspandit in toata lumea. Am vorbit personal cu parintii lor care ma intreaba: „Ce ma fac? Am un copil care stie totul”.

Lee Carroll ii numeste pe copiii care se nasc aici, in SUA, „Copii Indigo”. Personal, consider ca cele doua grupuri vin din aceeasi sursa, insa, nu stiu cu siguranta acest lucru. S-ar parea ca exista doua grupuri separate – cei incredibil de paranormali si cei incredibil de uimitori. Cel mai interesat este al treilea tip de copii – „Copiii SIDA”. Acum 10-11 ani, in SUA, s-a nascut un copil cu SIDA: L-au testat la nastere si apoi la sase luni, iar rezultatul a fost pozitiv. L-au testat un an mai tarziu, iar rezultatul a fost, din nou, pozitiv.  Apoi nu l-au mai testat pana la varsta de 6 ani si ceea ce a fost incredibil era ca acest test arata ca era complet vindecat de SIDA! De fapt, nu exista nici o urma ca ar fi avut vreodata SIDA sau HIV sau orice altceva!

A fost dus la Universitatea din Los Angeles, California, sa vada ce s-a petrecut si acele teste au aratat ca el nu avea ADN uman normal. in ADN-ul uman noi avem 4 acizi nucleici care se combina in seturi de cate 3 producand 64 de modele diferite numite spirale. ADN-ul uman are peste tot in lume 20 dintre aceste spirale in functiune si restul nu sunt in functiune, exceptand 3 care sunt coduri de pornire si de oprire - foarte asemanator cu un calculator. Stiinta intotdeauna spune ca cele care nu sunt in functiune sunt programe vechi din trecutul nostru. Eu le-am vazut intotdeauna drept programe de aplicatii pe calculator.

Oricum… acest baiat avea 24 spirale activate – cu 4 mai multe decat orice fiinta umana. Apoi ei au testat acest copil sa vada cat de puternic este sistemul lui imunitar. Au luat o doza letala de SIDA intr-un vas petri (vas de laborator) si l-au amestecat cu cateva celule de-ale lui, iar acestea au ramas complet neafectate. Au inceput sa mareasca doza de mortalitate a compozitiei si in cele din urma au ajuns la de 3.000 de ori ceea ce era necesar unei fiinte umane sa poata fi infectata, iar celulele lui au continuat sa ramana  complet sanatoase. Apoi ei au inceput sa ii testeze sangele cu alte lucruri cum ar fi cancerul si au descoperit ca acest copil era imun la orice! Apoi ei au gasit un alt copil cu aceste codoane in functiune – apoi tot mai multi – apoi 10.000, 100.000, un milion ca ei si, de aici, Universitatea din Los Angeles, California, urmarind in toata lumea testarea ADN, au estimat ca 1% din populatia lumii detine acest nou ADN. Aceasta inseamna aproximativ 60 de milioane de oameni care nu sunt umani dupa vechile criterii.

Diane:  Aceasta activare a codonului este gasita doar la nou-nascuti?

Drunvalo: Ei bine, majoritatea sunt copii, insa acum au gasit si adulti – la fel ca in teoria celei de-a o suta una maimute. Acum tot felul de oameni incep sa fie afectati de el si se raspandeste repede. Amintiti-va, a inceput doar in urma cu 5 ani, cand aproape nimeni nu avea, iar acum se raspandeste ca o boala. Este ca o izbucnire si acesta este doar inceputul.

Un alt aspect interesant este noua carte intitulata „Spargand Codul Bibliei”, care a fost realizata prin filtrarea Capitolului Evrei din Biblie printr-un program de calculator specializat. Daca deschideti la pagina 164 a acestei carti veti vedea unde au pus cercetatorii cuvantul „SIDA” in program sa vada ce se va intampla. Cand au facut aceasta, programul de traducere a introdus cuvinte ca „HIV”, „in sange”, „sistem imunitar”, „moarte” – toate lucrurile  care credeti ca ar fi in jurul cuvantului SIDA, dar jos, intr-un colt, era propozitia pe care ei n-au inteles-o si care spunea: „sfarsitul bolii” si asta cred eu ca se intampla aici.

Stiinta a declarat ca aici sunt atat de multi oameni care incep sa-si arate acest nou ADN strain, incat ei cred ca isi face aparitia o noua rasa umana pe Pamant si se pare ca una care nu se poate imbolnavi. Iata ceea ce este incredibil – ei cred ca este un raspuns emotional special al corpului mental – o unda ce provine din afara corpului este cauza mutatiei ADN intr-o anumita directie. Am stat de vorba cu Gregg Braden care a fost  primul care a scris despre toate astea si ceea ce credem noi este ca exista 3 parti ale fenomenului. Prima parte este mintea care vede Unitatea. Vede Floarea Vietii. Vede totul interconectat in toate felurile. Nu vede nimic separat.

Si partea a doua este a fi centrat in inima – sa fii Iubitor.

Si a treia parte este sa pasesti in afara polaritatii – sa nu mai judeci lumea. Atata timp cat noi judecam lumea ca buna sau rea, suntem in interiorul polaritatii si ramanem in starea de invinsi. Cred ca acesti oameni (cu noul ADN), care au pasit in vreun fel in afara judecatilor, se afla intr-o stare in care ei vad totul ca fiind una si simtind Iubire.

Orice fac ei produce o unda care, vazuta pe calculator, seamana foarte mult cu molecula ADN. Asa ca cercetatorii cred ca prin exprimarea vietii lor acesti oameni cartografiaza cu ADN-ul – rezonand cu acesta – si schimba aceste spirale, devenind astfel imuni la boala.

Ceea ce ei nu stiu si aceasta este ceea ce spun o multime de cercetari ca este o intamplare este ca poate ca sunt imuni, dar mai este si altceva? Ar putea sa fie nemuritori, cine stie. Poate sunt alte caracteristici la care nici n-am visat. Adesea ma intreb daca sunt conectati intre ei? Ar putea exista vreo forma de conectare telepatica care functioneaza?

Diane: Ai intalnit vreunul din acesti oameni? Se poate ajunge la ei?

Drunvalo: Ei bine, am stiut de lucrul acesta de mai bine de doi ani si am urmat personal aceasta cale si cred ca ne indreptam spre ceea ce fac ei. M-am dus in merkabah si mi-am rugat subconstientul sa-mi modifice codoanele in acelasi mod si de cand am inceput sa fac asta de mai mult de doi ani, n-am mai putut sa ma imbolnavesc. Nu stiu daca am reusit sa le schimb sau nu. Cred ca unicul mod de a afla este de a-mi face un test ADN.

Oricum, am fost expus la tot felul de lucruri si cand cineva se imbolnavea, ma apropiam intentionat de ei si incercam sa ma imbolnavesc si eu. Am incercat sa ma imbolnavesc si n-am reusit. Simteam ca este ceva, insa dura cam o ora si apoi disparea.

Ceea ce este interesant este ca aproape nici un nou ADN din acesta nu s-a gasit la copiii super-paranormali din China – aproape zero. S-au gasit, oricum, in Rusia si in SUA. Aici se pare sa fie enorm de multi si daca e adevarat ceea ce credem  - este un raspuns specific care apare unde multi oameni din New Age au aceasta tendinta.

Diane: Crezi ca acesti oameni creeaza schimbarea ADN-ului in mod inconstient?

Drunvalo: Cred ca cineva a creat calea – un copil a facut asta undeva. Apoi a introdus-o  in retea si acum se afla in subconstientul Pamantului si este accesibil oricui. Odata ce s-a intamplat asta cred ca in vreun fel altcineva s-a conectat la ea la un nivel subconstient in meditatie si rugaciune si a realizat mutatia. O noua rasa se naste acum si este unul dintre fenomenele cele mai remarcabile din istoria planetei! Este incredibil pentru ca se pare ca nimeni n-a stiut de asta pana acum!

Diane: Ei, bine, tu esti primul pe care l-am auzit pana acum vorbind despre asta.

Drunvalo: Ei bine, am avut dovada asta de aproape doi ani si n-am spus nimic pana acum, deoarece am vrut sa fiu sigur ca este real. in cartea numita „Copiii indigo” s-au facut cercetari mai ample asupra acestor copii. Exista site-uri unde va puteti adresa ca parinti si unde va vor intervieva despre ce se intampla exact cu copilul vostru. Asa cum am mai spus, acesti copii stiu exact ce simtiti si ce ganditi. Nu puteti ascunde nimic de ei. Este cu adevarat uimitor! Eu vad asta ca un fenomen asemanator celui din ET atata doar ca ei nu vin dintr-o nava spatiala, ci vin in forma spirituala, intervenind personal in ciclului evolutiv al Pamantului alaturi de noi.

Adeseori m-am gandit ca atunci cand spiritele se incarneaza in partea dreapta a planetei – Japonia, China si Tibet de exemplu, ei preiau caracteristicile psihice ale acelor oameni, iar daca se incarneaza in partea vestica  - partea logica (de exemplu, caracteristicile fizice) – atunci ADN-ul trebuie sa se schimbe. Dar aceasta este doar o speculatie a mea. Doar asist la ceea ce se intampla si incerc sa inteleg ce a intervenit.

In lucrarile pe care am de gand sa le scriu, vreau sa adun la un loc tot ceea ce am aflat si sa invat oamenii cum sa procedeze in sensul acesta si sa faca schimbarea. Cred ca stiu – sau sunt foarte aproape.

Diane: Si asta are de-a face cu a intra intr-o anumita stare de constienta?

Drunvalo: Da, o stare foarte speciala de constienta produce o schimbare in ADN-ul vostru – si cred ca acesta este doar inceputul a mult mai mult decat atat. Faptul ca acesta poate fi sfarsitul tuturor bolilor este doar o particica a intregii panorame.

Diane: Cum va afecta aceasta lucrare si descoperire activarea ADN-ului care pare sa apara pe neasteptate peste tot? 

Drunvalo: Pai, daca iti cunosti corpul eteric si stii cum lucreaza energiile psihice si intelegi conexiunea subconstientului cu intreaga viata de pe planeta, atunci poti sa intri si sa-ti rogi subconstientul. Subconstientul tau stie exact care codoane le-au schimbat acei copii si daca ceri ca aceste lucruri sa se intample in corpul tau eteric si in prezenta lui Dumnezeu, aceasta se poate intampla.  

Asta cere de asemenea renuntarea la polaritate – a nu mai gandi in termeni de bine si rau, insa vazand ansamblul si completarea si perfectiunea vietii. Este un raspuns clar al mintii, corpului emotional si fizic. Raspunsul corpului fizic este dat in masura in care el nu are cunostinta de bine si rau, insa vede ca exista un tel mai inalt in spatele lor. Noi toti stim asta – toata lumea de la Isus la Krishna la Sai Baba a vorbit despre asta de multa vreme, dar este prima data de cand am devenit constient unde se schimba ceva in lumea inconjuratoare. ADN-ul oamenilor se schimba cu adevarat. Am fost multi dintre noi care am discutat despre asta – dar nimic n-a putut fi dovedit stiintific. Acum se poate vedea si exista si dovezi.

Diane: Deci, daca asa stau lucrurile, ce semnificatie are atunci pentru vietile noastre de zi cu zi?

Drunvalo: Cred ca avem cu totii posibilitatea de a alege daca vom urma sau nu acest model organizat de copii. Este scris: „copiii ne vor arata calea”. Daca dorim  si avem incredere in acesti copii, cum am eu, unul din efecte este imunitatea la boala.

Diane: Suntem multi dintre cei care alegem nemurirea. Oricum, unii oameni vor spune ca a fi imun la boala inseamna a rasturna ciclul vietii si al mortii care se presupune ca ar pastra un anume echilibru al planetei. Ce ai de spus in legatura cu asta?

Drunvalo: Ei bine, n-am sa judec pe nimeni. Aceasta se intampla si daca este pe cale de a rasturna ciclul si probabil ca o va face in vreun fel – tot ceea ce apare in viata are un motiv si un scop. Poate ca acesti oameni care nu se mai imbolnavesc – poate ca nici nu vor muri vreodata si constiintele lor sunt atat de aliniate telului initial al Pamantului, ca in cele din urma va insemna un Pamant care este intreg si complet, si nu unul poluat, muribund si supraimpozitat.

Am putea trai cu usurinta cu 6 miliarde sau cu 20 de miliarde de oameni… daca… traim in alt mod. Este spatiu din belsug si atata doar ca folosim resursele noastre in moduri in care ucidem planeta. Daca am fi ales sa traim in alte feluri, aceasta se poate schimba. Poate prin acesti oameni raspunsurile pot sa se iveasca. Pentru ca daca cineva merge spre starea de imunitate la boala este o indicatie puternica ca, intr-un fel, se afla in perfecta armonie cu viata.

Putem compara acest proces cu mutatiile bacteriilor si virusilor. Noi le atacam sistemele lor cu poluanti, cum ar fi penicilina de exemplu, si ii ucide pe toti cu exceptia catorva. Acei cativa devin puternici. Ceea ce se intampla acum este ca aceste bacterii ajung din nou in locul unde sunt imune la otrava pe care le-o dam. Si n-am facut noi oare acelasi lucru?

Se petrec in noi mutatii pana la punctul in care nu mai suntem afectati de poluare sau virusi sau boala. Si stiti ca este un alt lucru care s-a intamplat anul trecut – SIDA a ajuns undeva la 47% - cel mai mare numar pentru o singura boala din istoria lumii. Cred ca asta este in directa legatura cu ceea ce discutam noi acum.

Diane: Este extraordinar!

Drunvalo: Da, asa este. Las doar Pamantul sa imi arate incotro s-o iau. Desigur, e important sa ne cunoastem corpurile eterice si sa stim cum sa le utilizam, dar copiii economisesc cu mare grija – veniti pe acest drum – si vedeti unde duce.

Diane: Deci aceasta este lucrarea asupra careia te concentrezi acum?

Drunvalo: Da. Voi aduna tot ce am aflat in ultimii doi ani din cercetarile mele si lucrul cu Pamant/Cer, intr-un raspuns simplu prin care oricine poate ajunge in locul pe care l-au accesat copiii. Voi face tot ce pot mai bine!

"Intunericul galactic" care va cuprinde lumea peste 2 luni. Avertismentul Oracolului din Shambala

Un calugar tibetan, liderul manastirii Gyandrek, de langa Kailas, a trimis un mesaj catre NASA, in care avertizeaza asupra evenimentelor care vor avea loc pe 21 decembrie 2012, data Apocalipsei.

Barbatul, supranumit Oracolul din Shambala are o alta varianta asupra evenimentelor care vor urma peste numai 2 luni, adica 21 decembrie 2012, data la care se termina calendarul mayas.

"Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista nici un fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii. intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse", a scris calugarul, intr-un mesaj catre NASA.

El spune ca intregul sistem solar va intra intr-o zona galactica "de energie zero", moment in care aproximativ 10% dintre oameni vor muri sau isi vor pierde mintile, pentru ca nu vor simti pericolul care se apropie.

Calugarul a oferit chiar si sfaturi pentru supravietuire: oamenii sa-si faca rezerve de hrana si apa, sa aiba o sursa de lumina si sa nu iasa din casa, sa nu creada nimic din ce vor vedea sau auzi. Cel mai bine ar fi ca locuitorii marilor orase sa caute refugiu la tara si sa ramana acolo pana in primavara.

In opinia tibetanului, evenimentele vor dura 2 saptamani, insa efectele vor fi resimtite luni de zile.
Iesirea din „zona zero energetica” a fost calculata pentru data de 7 februarie 2013, insa omenirea isi va reveni complet abia in martie.

Exista si o parte pozitiva a acestor evenimente dramatice. Oamenii se vor schimba radical si vor deveni mai inclinati spre spiritualitate. Sistemul sanitar si stiinta se vor dezvolta foarte mult.

In schimb, oamenii de stiinta sustin in continuare ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind data de 21 decembrie 2012.

Medicina si Energia Negativa - Deochiul si Exorcizarea

De putina vreme, medicii au reusit sa gaseasca o metoda pentru a trata victimele atacurilor energetice nocive de tipul deochiului sau facaturilor, descantecelor rele etc. Metoda se bazeaza pe bioenergie, dozata si aplicata riguros, stiintific.

In vremurile acestea tulburi si stranii, aparatura medicala sofisticata – lasere, tehnica cuantica etc. – coexista pasnic cu specialistele in descantece de alungare a deochiului si altor rele.

Ce se stie despre deochi

Despre natura acestui rau – deochiul, descantecele rele etc. – se cunoaste insa prea putin. Dusmanul nevazut si nestiut este insa de doua ori mai periculos!

Cum putem sti ca suntem victimele unei agresiuni energetice

Conan Doyle, autorul aventurilor marelui detectiv Sherlock Holmes, a fost un vestit medium. El a emis cel dintii teoria existentei in corpul uman a ceva, numit de el ectoplasma (in greaca veche, prefixul ecto inseamna exterior). Prin natura sa, ectoplasma constituie un fel de cheaguri energetice, generate de emotiile negative. Ele sunt emise din anumite zone ale creierului uman, cand acesta se afla in anumite stari: iritare, oboseala sau neliniste. Zonele responsabile de producerea ectoplasmei au fost identificate de neurologi si neurofiziologi abia acum cateva decenii. Cand aruncam o vorba rea, o formulare nelalocul ei, nu ne gandim niciodata in ce se poate transforma aceasta pentru cei din jur si, cu atat mai putin, ce se petrece cu noi. N-ar strica insa sa putem vedea!

Ce sunt klasterii

Cand omul este furios, suparat sau puternic ofensat, din ochi ii ies un fel de germeni energetici, numiti klasteri. Acestia sunt incarcati cu un gand sau o emotie distrugatoare, care uneori poate chiar ucide. Formatiunile de ectoplasma agresiva patrund in corpul victimei, de cele mai multe ori prin chakra de la baza gatului (Vishudha) sau prin cea din zona splinei si a pancreasului (numita Svadhishthana). Aceasta reprezinta, defapt, agresiunea energetica numita deochi sau facatura.

Efectele patrunderii ectoplasmei in organismul victimei

Victima isi pierde echilibrul sufletesc, simte o apasare permanenta a unei senzatii de disperare, de situatie fara iesire; apatia alterneaza cu o impulsivitate maladiva. Metabolismul si schimburile energetice sunt date peste cap, tensiunea arteriala a victimei scade, ca si metabolismul, bolile cronice (daca exista) se acutizeaza. In final, omul agresat de ectoplasma isi pierde puterile, se stinge, abandoneaza orice lupta pentru existenta. Victima simte ca i se intimpla ceva de neinteles, dar nici macar nu incearca sa scape din vartejul care o trage la fund. Pana si medicii au fost neputinciosi aici, pana de curind.

Cum isi gaseste klasterul victima

Cel ce este victima deochiului, spre exemplu, va trebui sa fie recunoscut de agresorul sau, care trimite asupra victimei furia-i ucigatoare: ori isi cunoaste victima, ori i-a vazut chipul sau cel putin imbracamintea (camasa, spre exemplu).

Deochiul este, de obicei, de doua feluri: cu intentie sau neintentionat; exista insa cea mai surprinzatoare dintre variantele posibile. Iata un exemplu mai mult decat graitor: medicul-specialist remarcabil in bioenergie care a inventat, defapt, metoda de extragere a ectoplasmei agresive (numele extraordinarului specialist este Ludmila Serebrennikova) s-a intilnit cu un caz fara precedent. O femeie a implorat sa-i fie extras raul care o chinuia si ectoplasma a inceput sa iasa... si a tot iesit, timp de opt zile, fara intrerupere! Este pur si simplu un mister cum de a putut supravietui cu o asemenea cantitate de energie negativa, practic mortala, in organism! Acesta a fost un caz de autodeochi, care ii afecteaza pe cei extrem de inraiti(care se sufoca de furie) sau persoanele extrem de sensibile la jigniri si foarte suparacioase (sa ne amintim sugestiva expresie jignit de moarte).

Modul de actiune a klasterelor

Cand isi atinge tinta, puterea ucigatoare a klasterelor este data de informatia negativa, foarte agresiva, pe care o contin. Ajuns in corpul victimei, klasterul ii distruge treptat organismul cu vibratiile sale negative, absorbind potentialul informational si emotional al victimei, pe care-l inlocuieste cu propriul program distructiv. De fapt, aceasta este cauza imbolnavirii victimei.

In cazul prezentat anterior, victima s-a otravit cu propriu lvenin. De regula, asa se manifesta oamenii foarte rai, plini de venin, in jurul carora se produce un gol – toti se feresc sa se afle in preajma lor, iar daca sunt obligati totusi sa o faca, sfarsesc prin a se imbolnavi.

Femeia aceea era furioasa nu pe cineva sau pe ceva anume, ci pe tot si toate: starea vremii, drumurile, familia, colegii, viata,in general! O parte din cantitatea imensa de energie negativa degajata ajunge la cei din preajma, dar cea mai mare cantitate ramane blocata in propriul organism al celui ce degaja energia negativa. Asa a patit si femeia despre care este vorba.

Rautatea constituie factorul cel mai nociv

Pericolul cel mai mare il constituie rautatea si nu starea de nervozitate. Rautatea, ura, agresivitatea si jignirea, ofensele produc cele mai mari daune. Emotiile – spaima, agitatia – nu sunt decat reactii ale creierului la o situatie concreta, pe cand deochiul si agresiunea energetica sunt consecinte ale unui atac premeditat. Daca atacatorul ii spune victimei: Sa te loveasca infarctul, klasterul trimis de el se va orienta cu precizie spre inima celui vizat. De fapt, totul se petrece dupa principiul Unde-i ata mai subtire, acolo se rupe, caci in zona organului bolnav sau doar slabit se formeaza o zona de vid energetic. Iar aici, dupa numai 7 minute, klasterul invadator incepe sa se inmulteasca, iar cand raul s-a multiplicat, atacul va fi si mai puternic.

Cine este mai expus la deochi

De obicei, cei mai expusi sunt oamenii tematori, care se tem de umbra lor, cei prea banuitori, nervosi sau excesiv de prudenti. Gandindu-se intr-una la posibilele pericole, ei nu traiesc cu motoarele in plin, si de aceea nu pot si nu stiu sa se apere. Totusi, nu ar trebui sa ne temem chiar atat de mult: cu cat pericolele sant mai mari, cu atat sansele de a scapa cu bine cresc. De ce? Pentru ca in situatiile-limita este mobilizat subconstientul, care nu prea stie ce este teama, in schimb are solutii pentru toate pericolele si necazurile.

Jignirea, ofensa – mai nociva decat agresiunea

Bucuria o impartim cu toti cei dragi, pe cand supararea si jignirea se ascund in strafundurile fiintei noastre, atingand concentratii monstruoase de energie negativa. Supararea si jignirea ucid, incet dar sigur! Uneori insa poate ucide si dintr-odata! Iata un caz autentic.

O doamna si un domn, fosti colegi de scoala, s-au intilnit dupa multi ani cu totul intamplator, au vorbit cateva minute, si-au impartasit noutatile si s-au despartit cu o sarutare colegiala pe obraz.

Numai ca scena a fost vazuta de un prieten de familie care aamenintat-o pe doamna ca ii va povesti totul sotului ei, daca nu va accepta o partida de amor cu el, prietenul intransigent al sotului. Ne putem imagina indignarea, furia si tot ce a simtit biata femeie, persoana decenta, serioasa si plina de bun simt! Mai ales ca a doua zi, asa-zisul prieten era invitat impreuna cu sotia lui la doamna acasa! Iata insa ca a doua zi, dis-de-dimineata, sotia ticalosului a dat telefon si a comunicat moartea subita a sotului ei: mergind pe strada, acesta a cazut si... gata, era mort! La autopsie nu s-a constatat nici infarct, nici congestie cerebrala, nici emotie, nimic. Propria-i ticalosie asociata cu urarile femeii indignate de nerusinare si ticalosia lui, sau cine stie ce l-au ucis. A primit ce a meritat.

Cum se explica ectoplasma

Pentru eliminarea raului sunt necesare cateva sedinte la medicul- bioterapeut. Procesul este treptat: se elimina mai intai ectoplasma din straturile superficiale, de la exterior, apoi cea din straturile profunde.

Este nevoie de timp pentru a elimina intreaga cantitate de energie daunatoare, negativa. Unii dintre cei afectati resimt dureri, altii – doar un disconfort moderat. Unii striga, profereaza injurii, altii se vaita, gem, iar uneori vindecatorul se transforma intr-un traducator al senzatiilor si proceselor ce au loc in organismul bolnavilor (la fel ca cei exorcizati, doar ca acolo, fiind vorba de slujba tinuta de preoti cu har, strigatele le scot doar cei exorcizati). In timpul sedintei medicul trebuie sa fie atent ca ectoplama sa nu patrunda in alte persoane. Pentru a o distruge, se folosesc luminari aprinse, iar dupa sedinta, vindecatorul trebuie sa beao cafea (sau putin vin rosu) si sa manance ciocolata, acestea alungand ectoplasma.

Totusi, cel mai bun remediu este sa nu ne dam batuti de greutati, sa nu ne infuriem, sa nu jignim si sa nu ne consideram jigniti din orice.
De asemenea, nu trebuie sa fim mereu suparati, mohorati si acriti. Calmul si optimismul ne vor fi un ajutor nepretuit, astfel incat nu vom reprezenta o prada usoara pentru ochiul rau si gandurile urate ale nimanui.