duminică, 21 iulie 2013

Raport secret Muntii Bucegi

Către Departamentul Apărării SUW,
În urma cercetărilor dispuse de ***(nume de cod*) în conformitate cu Directivele SUW si Nota de serviciu nr.276/28 noiembrie 1981, ca reprezentant al Grupului de Cercetare si Expertiză**, vă aduc la cunostintă următoarele:
în anul 1982 m-am prezentat împreună cu echipa tehnică si operativă de cercetători de înaltă clasă din cadrul Departamentului SUW, în locatia “Muntii Bucegi” din România.
Timp de peste douăzeci de ani am făcut cercetări amănuntite, constând în forări ale muntelui, săpături si dizlocări de blocuri stâncoase, măsurători de radiatii si analize de aer, apă si sol, precum si analize bacteriologice, am cercetat gospodării tărănesti, studii istoriografice si chiar folclorul local, păstrător de datini ce puteau aduce explicatii suplimentare în munca de cercetare.
În urma tuturor acestor demersuri, am redactat următoarele concluzii pe care vi le transmit în raport secret, fiind date de cea mai mare importantă nu doar în ceea ce priveste enigma trecutului, dar si viitorul umanitătii, responsabilitatea noastră în urma dobândirii acestor informatii esentiale fiind covârsitoare nu doar pentru destinul planetei, ci al întregului univers:
- Pe toată lungimea Muntilor Bucegi, în adâncurile pământului, am descoperit o retea imensă de tuneluri si încăperi secrete, fără legătură cu exteriorul, improbabil de a fi fost făcute de mâna omului, deci ele contin aparate extrem de sofisticate.
- De-a lungul tunelurilor există locatii mistice, aflate într-o legătură indubitabilă cu antice locatii sacre de pe pământ. În documentele anexate AWX1, AWX2 și AWX3 voi proba stiintific existenta de netăgăduit a acestor legături.
- Unul din tuneluri străbate un baraj energetic ce transformă orice obiect plutitor într-un praf fin, la capătul căruia aflându-se o imensă poartă din piatră. În urma tuturor cercetărilor noastre, pot afirma cu probele din anexele BW1-BW13 că aceasta duce spre o altă lume paralelă si într-un timp definit de caracteristici ce ne-ar fi permis pătrunderea, însă nu si reîntoarcerea în prezent. Am abandonat cercetările pe această pistă.
- Căutând tezaurul îngropat de Zamolxis în scopul apărării locuitorilor, am constatat că el se întinde pe o retea de tuneluri ce ia forma unui lup imens cu gura flămândă si colti fiorosi, ca în iuresul unei aprige vânători. Cercetând straturile de comori, putem afirma că ele au fost sporite de nenumărati domnitori si conducători de-a lungul timpului. Valoarea este inestimabilă !
- Pe un picior de munte aflat la deschiderea unei pajisti înalte, am descoperit anomalia magnetică numită Gura de Rai si întâlnită si în traditia populară, nu doar o locatie cu actiuni incredibile asupra organismului uman, însă, așa cum au evidențiat cercetările ce urmează a fi menționate în anexe, Tabel WX10-WX20, sacralitatea acesteia este un mediu între Cer si Pământ, materializându-se într-o cale ce duce spre Rai, motiv pentru care, pe vremea Basarabilor, platoul Bucegi era interzis muritorilor. Vom reveni în următoarea misiune.
- Pe Valea Ialomitei, în partea estică a masivului, cercetările noastre au descoperit un lac subteran imens, Locul Celor Sapte Izvoare, în apa cărora analizele noastre au relevat nivelul bacteriologic egal cu 0. Marele Zeu Zamolxis de acolo bea apă.
- Nivelul radiatiilor înregistrat pe creste este imens, noi neputând sa-l masurăm cu exactitate, deoarece instrumentele noastre de măsură nu au fost suficient de performante si au cedat la efortul urias, ce le-a depăsit posibilitătile. Am reusit însă să localizăm Triunghiul de Aur, în ale cărui colturi se află energiile impresionante si nemaiîntâlnite în niciun alt loc de pe pământ.
- Aparatele aflate în tunelurile secrete din adâncuri ne-au permis să vizualizăm întregul trecut al omenirii, datele fiind înregistrate în Anexele WXX1-WXX7789.
- Aceleasi dispozitive ne-au permis să vedem si viitorul, date pe care..................................”
Aici se întrerupe raportul secret pe care satelitii nostri l-au interceptat printr-un uimitor accident energetico-radiologic si pe care, nestiind unde să-l transmitem, îl publicăm în speranta că cei ce detin orice fel de amănunte ne vor contacta în vederea unui schimb de informatii mai amănuntit.

2 comentarii: