luni, 12 august 2013

Conspiratia organismelor modificate genetic in Romania

Organismele modificate genetic (OMG) sunt interzise a fi cultivate în Uniunea Europeană. România este excepția pentru că aici doar cercurile grase primează înaintea oricărei legi care are rolul de a proteja cetățenii. Într-un fel sau altul, pe ascuns sau folosindu-se mijloace de manipulare în masă, politicienii care s-au perindat în fruntea acestei țări au creat anumite breșe pentru cultivarea plantelor modificate genetic sau pentru importul lor.
Această nenorocire este atribuită marilor corporații care au prins slăbiciunea oamenilor politici pentru bani. Corporațiile au oferit șpaga necesară, iar clasa politică a creat legislația necesară pentru ca OMG-urile să ajungă pe masa românilor. Nu contează că tot mai mulţi oameni mor de cancer, boli cardiovasculare sau metabolice, atât timp cât cecurile grase continuă să intre în buzunarele unor persoane corupte care pun mai presus interesele lor decât sănătatea şi viaţa cetăţenilor propriei ţări.
În primul rând OMG-urile sunt periculoase pentru sănătate, nimeni nu poate contestă acest fapt, dar ele pun în pericol și viitorul agriculturii. Pentru transferul de ADN se folosește o bacterie, agrobacterium tumefaciens, care provoacă în mod natural leziuni majore plantelor. Apoi, pentru a modifica genetic plantele naturale, se folosesc tot felul de bacterii şi microorganisme, pentru a încrucişa materialul genetic de bază cu al acestora. În toate aceste cazuri, rezultatele pentru sănătatea umană nu se pot cunoaşte, fără studii îndelungate a efectelor OMG-urilor organismului uman.
Un alt fapt dăunător produs de OMG-uri este distrugerea agriculturii și al plantelor naturale. În timp, culturile naturale dispar fiind contaminate de bacteriile din OMG-uri și astfel semințele din agricultură tradițională vor deveni istorie. Mai mult de atât, corporațiile care au creat plantele modificate genetic dețin un brevet asupra codului genetic al plantei inventate. Dacă peste 10 sau 20 de ani întreaga agricultură se va baza pe OMG-uri, toți cei care cultivă plante vor fi nevoiți să plătească o taxă anuală corporației care deține brevetul. Acest fapt va duce la dispariția țăranilor și astfel devenim sclavii corporațiilor.
OMG
Prin aceste măsuri aberante se încearcă manipularea, cât și controlul populației globului pentru că punctul final să fie reprezentat de exterminarea în masă a celor care suprapopulează planeta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu